EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.9.2021  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Aleksi Heinola Quintet (FIN/HUN/SWE)

Aleksi Heinola Quintet (FIN/HUN/SWE) Liput

Aleksi Heinola tuo uuden huikean kvintettinsä Koko Jazz Clubille. Luvassa on uusia sävellyksiä yhtyeen jäseniltä sekä harvemmin kuultuja klassikoita.

Gabor Bolla – sax
Severi Pyysalo – vibes
Jukkis Uotila – piano
Daniel Franck – bass
Aleksi Heinola – drums

Aleksi Heinola (s.1993) on nuoresta iästään huolimatta palkittu ja kysytty jazz-rumpali. Heinola on esiintynyt genren huippujen rinnalla jazzklubeilla ja festivaaleilla ympäri eurooppaa. Heinolan kokoamassa kvintetissä soittavat Jukkis Uotila piano ja Severi Pyysalo vibrafoni suomen kansainvälisesti arvostetuimmat jazzmuusikot, sekä Kööpenhaminan tasokkaan jazzkentän tähdet Gabor Bolla saksofoni, ja Daniel Franck basso.

Ohjelmisto rakentuu uusien sävellysten, sekä tarkasti valittujen jazz-klassikoiden ympärille.

Hard Swingin’ Hard Bop!

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/aleksi-heinola-quintet-fi-hu-se/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Ovet 18:00
Showtime 19:00

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot