EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.3.2019  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Aleksi Heinola Quintet

Aleksi Heinola Quintet Liput

Ladataan…

Yhtyeen soundi perustuu vahvasti 50/60-luvun Hard Bop-ilmaisuun, jossa vahva groove sekä selkeät sävellykset ovat keskiössä. Ohjelmisto sisältää uusia omia sävellyksiä sekä tyylikkäitä sovituksia tarkoin valituista lainakappaleista.

Aleksi Heinolan sielukkaassa ja svengaavassa soitossa kuuluu vahva perinnetietoisuus ja selkeä groove. Hän on nuoresta iästään huolimatta esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ja klubeilla sekä Suomessa ja ulkomailla kansainvälisen artistien kuten Sinne Eegin (DK), Leroy Jonesin  (USA) ja Jukka Perkon kanssa.

" Halusin tehdä Hard Bop-levyn jossa kuuluu selkeästi perinteinen jazzsoundi sekä modernit vivahteet. Pyrin säveltämään kappaleita joissa on selkeät melodiat ja vahva tunnelma. Halusin myös että kappaleissa on tilaa jokaisen muusikon omalle ilmaisulle ja tulkinnalle. "

Suhteestani Hard Bop-musaan:
"Olen jo pitkään pyrkinyt omassa ilmaisussani päästä mahdollisimman syvälle 50/60-luvun Hard Bop musiikin ytimeen. Tässä tyylissä yhdistyvät hienosti kaikki suosikki-elementtini - vahva ja vakaa svengi, erilaiset lattari groovet, blues ja gospel sävyt sekä mieleenpainuvat melodiset sävellykset. Koen että pystyn  ilmaisemaan itseäni tässä tyylissä luontevasti ja pystyn omalla soitollani luomaan yhtyeelle tietynlaisen soundin"

Aleksi Heinola - drums
Mikko Gunu Karjalainen - trumpet
Manuel Dunkel - sax
Mikael Jakobsson - piano Daniel
Franck (Swe) - bass

www.kokojazz.fi/en/ohjelmisto/aleksi-heinola-quintet/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 2,5h

Numeroimattomat istumapaikat