EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.10.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Aleksanteri Hakaniemi

Aleksanteri Hakaniemi Liput
Takaisin

Ladataan…

Aleksanteri Hakaniemi on monipuolinen nuori musiikintekijä ja uuden sukupolven pop-artisti. Hän julkaisi debyyttialbuminsa "Nuorena jaksaa" helmikuussa 2018.

Hakaniemi ansaitsi muusikon kannuksensa esiintymällä trubaduurina kotikaupunkinsa Kouvolan kaduilla, terasseilla ja baareissa. Lopulta miehen tie vei Kouvolasta Helsinkiin, taustalaulajaksi Reino Nordinin bändiin, keikoille Justimuksen kanssa sekä Suomen suosituimpiin lukeutuvan poptähden Evelinan DJ:ksi.

Aleksanterin ainutlaatuisen koskettava ääni yhdistettynä hänen musiikkiinsa tekee artistin keikoista suurta tunteiden vuoristorataa, ja yleisö pääsee entistä lähemmäksi musiikkia.

Aleksanteri Hakaniemen kappaleista "Pane Mut Sekaisin" sekä Asteen kanssa tehty "Filmi Katkee" ovat streamanneet platinaa. Hakaniemen platinarajan ylittänyt debyyttialbumi debytoi myös Suomen virallisen albumilistan kärjessä.

Tulossa on myös uutta musiikkia. Toisen levyn ensimmäinen single "Pelkääks vai rakastaks" julkaistiin 27. huhtikuuta.

 

www.facebook.com/aleksanterihakaniemi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.