EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.9.2022  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Alakulttuuripäivä

Alakulttuuripäivä Liput

Terveet Kädet / Ronskibiitti / Ratface / Bad Jesus Experience / Lauri Ainala

Toisen kerran 3.9.2022 järjestettävä Alakulttuuripäivä on vuotuinen tapahtuma, jossa juhlitaan instituutioiden ulkopuolista, tee se itse -hengessä syntyvää taidetta ja kulttuuria.

House Of Olaf ylpeänä liittyy juhlistamaan tätä alakulttuurin juhlaa live-musiikin muodossa. Bunkkereiden ovet aukeaa ja Savonlinnaan vaeltaa näitä oman tien kulkijoita ympäri Suomea.

Vuodesta 1979 operoinut hardcore-yhtye Terveet Kädet on kiistatta kaikkien aikojen tunnetuin suomalainen punkbändi. Vuosien varrella maineikkaita ihailijoita Mike Pattonista Sepulturaan kerännyt yhtye on julkaissut mittavan katalogin musiikkia sekä kiertänyt maailmaa aina Etelä- ja Pohjois-Amerikkaa myöten. Terveet Kädet on suomalaisen underground-legenda Veli-Matti O. Äijälän yhtye.

”Otetaan hyppysellinen Wu-Tang Clanin aggressiivisuutta, kourallinen punkia ja anarkiaa ja lopputulos on eräs tämän vuoden kovempia räppibiisejä.” kuvaili Soundi Ronskibiitin entherthebaboon-biisiä viime joulukuussa.

Vuonna 2006 perustettu Ratface juhli viime vuonna 15 vuotta kestänyttä taivaltaan! Tiukassa tikissä kaahaava thrashcore-jyrä, jonka jäsenistö ei ole muuttunut matkan varrella kertaakaan, ei anna armoa lärvilautasella eikä hevosenkengässä.

Tampereelta saadaan paikalle viime vuosina Pohjois Amerikassa ja Australiassa kiertänyt hardcore-yhtye Bad Jesus Experience. Luvassa minuutin tykityksiä performanssin rajoilla.

Emme tietenkään unohda Savonlinnaa. Savonlinna undergroundin yksi kulmakivistä Paavoharju, Harmaa Getto ja Band Of Weeds -kokoonpanoista tunnettu Lauri Ainala, tuo House Of Olaf alakulttuuripäivään vahvaa paikallista osaamista. Se mitä Lauri luo alakulttuuripäivän ohjelmaan jääköön vielä mysteeriksi.


www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 3.9.2022 19:00.