EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8. - La 15.6.2024  /  Tervasaari  /  Helsinki

Älä tule hyvä tyttö

Älä tule hyvä tyttö Liput

Eräänä päivänä kävi niin, että pienenpieneen Tuiskulan kylään oli aktiivisten kuntatoimien seurauksena muuttanut niin maar tarpeeksi lapsiperheitä, että kylä oli valmis perustamaan ensimmäisen oman koulunsa. Rehtori-talkkariksi valittiin innokas kyläaktiivi ja itse oppinut kitaristi Martti. Koulua perustettiin rehtori-talkkari-Martin toimesta suurella sydämellä ja sinne saatiinkin lähikylistä houkuteltua mukaan loistavat opettajat.

Avajaisissa rehtori teki kuitenkin melko kaardinaalisen mokan ja sekoitti nimikyltin kirjaimet: niin Tuiskulan kyläkoulusta tuli Tiuskilan koulu, joka alkoi toteuttamaan pahanenteistä nimiprofetiaa Siitä lähtien koko Suomi on pitänyt koulua Tiuskilan kouluna, eikä nimeä ole kehdattu korjata, koska virheitä ei Tiuskilassa voi myöntää.

Tiuskilan kouluun on vain vuosi sen perustamisesta pesiytynyt kahden kilpailevan tyttöjengin, Toiset Mimmit ja Muijalauma - välinen ikuinen talvi. Nyt ongelmat ovat kiirineet Opetushallitukseen saakka. Kun valtion koulutarkastaja saapuu paikalle, tulee oppilaille ja henkilökunnalle kiire korjata ongelmia ja selvittää, mistä ongelmat kumpuavat.

Näytelmän käsikirjoitus on ideoitu yhdessä Helsingin teatterikoulun ja Pohjois-Helsingin bändikoulun lapsista ja nuorista koostuvan työryhmän kanssa rooleja rakentaen, laulaen ja improvisoiden, sekä hienosta musiikista inspiroituen. Musiikkina käytetäänkin Itä-Helsingin oman tyttären, Erinin kappaleita. Näytelmä on Helsingin teatterikoulun ja Pohjois-Helsingin bändikoulun yhteistuotanto, joka esitetään Helsingin kesäteatterissa Tervasaaressa kesällä 2024.

https://www.helsinginteatterikoulu.fi/
https://www.bandikoulu.fi/

Instagramit: @helsinginteatterikoulu @helsinginkesateatteri @phbandikoulu

helsinginkesäteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Ovet auki 30 minuuttia ennen näytöstä

Saapuminen kesäteatterille:

* HSL-bussi nro 16 Rautatientori-Korkeasaari, lähin pysäkki on Liisanpuistikko
* Kaupunkipyöräparkki Liisanpuistikossa
* Kävellen pääset Rautatientorilta n. 20 minuutissa
* Autolla tullessa parkkipaikkoja on rajatusti

Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Esityksen kesto n. 2h (sis. väliaika)

***

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla.

Esitys järjestetään Tervasaaressa, joka sijaitsee hiekkatien päässä. Matkalla on rotvalleja sekä hiekkaa, jotka saattavat vaikeuttaa pyörätuolilla kulkua. Portaita tai muita isompia esteitä ei ole.

Tervasaaresta löytyy julkinen yleisö wc, johon on pääsy myös pyörätuolilla. Pyörätuolikoroketta ei ole, mutta pyörätuoleille on varattu tilaa eturivistä.

Tervasaari
Pohjoisranta - Tervasaarenkannas, Helsinki