EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.12.2022  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Al-Qasar (FRA), Emola-Hatsina String Band

Al-Qasar (FRA), Emola-Hatsina String Band Liput

Pariisista käsin toimiva AL-QASAR soittaa ”arab garage rockia” ja nähdään Tullikamarin Klubilla 1.12.2022. Fuzziin ja arabialaiseen melodiikkaan nojaavan bändi soundi on todella omalaatuinen ja kappaleiden tekstit käsittelevät yhteiskunnallisia epäkohtia.

Yhtyeen keulahahmot ovat ranskalais-amerikkalainen psykedeelisen rockin tuottaja ja kitaristi Thomas Attar Bellier ja marokkolaisesta gnawa-traditiosta lähtöisin oleva laulusolisti Jaouad el Garouge. Yhtyeen albumi ”Miraj” (2020) äänitettiin Pariisissa, Kairossa, Los Angelesissa ja Nashvillessä ja sillä soittaa mm. Robert Plantin ja Tinariwenin levyillä kuultu perkussionisti Amar Chaoui ja algerialainen oud-luuttumestari Mehdi Haddab. Vuonna 2022 Al-Qasar julkaisi singlen ”Awal”, jolla vierailee Sonic Youth -yhtyeen kitaristi Lee Ranaldo.

Illan avaa Emola-Hatsina String Band. Esa Kuloniemen ja Antero Mentun muodostaman instrumentaali-ilmaisuun keskittyvän kokoonpanon agenda on kaksijakoinen tarjoten yhtäältä puoliakustista John Fahey -henkistä avant-kitarointia ja toisaalta elektro-noisea á la Sperm tai Popol Vuh. Oman merkittävän lisänsä yhtyeen sointiin tuo myös harkiten käytetty pohjoisintialainen modaliikka, joka keskustelee duon käsittelyssä luontevasti läntisempien vaikutteiden kanssa.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.