EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.10.2022  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Akropatit: Muiat

Akropatit: Muiat Liput

Anniinan huulet painautuvat mutrulle, kun hänen poskensa liiskautuvat toisiaan vasten Kamillan reisilihasten väliin. Kamillan jalkapohjat ovat juurtuneet maahan ja hänen kylkiluunsa painautuvat sisäänpäin, kun Anniina puristaa käsiään niiden ympärille. Anniina ei voi päästää irti.

Hikinen tossu astuu Kamillan pään päälle sotkien juuri tehdyn kampauksen. Paine kasvaa Iitun pään sisällä, kun hän asettaa hartiansa Anniina jalkaterien päälle ja nostaa omat jalkansa ilmaan. Hameen helma nousee Iitun korvien ohi.

Kamilla hymyilee.

MUIAT on rehellinen nykysirkusteos, jossa naiset saavat olla juuri sellaisia kuin he ovat, eikä heidän ominaisuuksiaan kyseenalaisteta. Teoksessa esiintyvät Kamilla Nisso, Iitu Kivimäki ja Anniina Peltovako. Ihmispyramideja, nuorallatanssia ja akrobatiaa sisältävä esitys kyseenalaistaa vanhanaikaisia sukupuolirooleja ja pyrkii avartamaan katsojien mieltä, huumoria unohtamatta.

Teos on Suomen Kulttuurirahaston ja Taiteen edistämiskeskuksen tukema.

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Numeroimattomat istumapaikat.

Esitykset 15.10.2022

Klo 12:00, ovet 11:30

Klo 16:00, ovet 15:30