EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.2.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Aknestik: Toiset sata vuotta kaivossa, The Southgates

Aknestik: Toiset sata vuotta kaivossa, The Southgates Liput

Aknestik juhlakiertueelle keväällä

Suomirokkia, Jokapäivä, Haukipudas ja Sata vuotta kaivossa kappaleista tuttu Aknestik suuntaa keväällä Toiset sata vuotta kaivossa-kiertueelle. Haukiputaalais yhtye soittaa yhteensä 8 keikkaa ympäri Suomen helmi-maaliskuussa 2024. Luvassa on vanhojen ja uusien Aknestik fanien kokoontumisajot, jossa keräännytään tapaamaan vanhoja tuttuja ja nauttimaan 90-luvulla aktiivisena toimineen bändin musiikista.

"Aknestik on nyt paremmassa iskussa kuin koskaan 90-luvulla, jolloin kiersimme Suomea vuosittain aina uuden albumin kanssa. Soittoon on tullut voimaa ja rauhaa, ja lauluihin elettyä elämää ja patinaa. On ollut hienoa nähdä, kuinka monet lauluista ovat jääneet elämään kansakunnan laulukirjoihin ja karaokevihkoihin. Nyt voimme soittaa surutta kaikki parhaat biisit ja tavata keikoilla kaikkia mahtavia tyyppejä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan”, Aknestikin solisti Jukka Takalo kertoo.

90-luvulla legendaariselle Poko Rekordsille 7 albumia levyttänyt yhtye teki aikoinaan lukuisia radiohittejä, keikkaili raivokkaasti ja nousi festareiden päälavasarjaan ennen kuin lopetti aktiiviuransa kesällä 2002.

"Tulevalla kiertueella emme juhli merkkipäiviä, vaan sitä että olemme elossa ja edelleen elämämme iskussa. Juhlimme ystävyyttä, emmekä vaikka sitä, että tupla-platinaa meille tuoneen Suomirokkia-kappaleen julkaisusta on kulunut neljännesvuosisata. Tai sitä, että bändin keksimisestä koulun fysiikan luokan varastossa on kulunut, uskaltaako tätä sanoakaan, ensi keväänä 40 vuotta. Ekan kerran sijasta kiinnostaa kuitenkin enemmän se seuraava kerta. Se olkoon se tärkein merkkipäivä”, Takalo jatkaa.

Aknestik Facebookissa & Instagramissa

THE SOUTHGATES

Brittipopin uusi aalto on täällä! The Southgates on nuori indiekitarapopbändi joka on uhonnut palauttavansa kitarat mainstreamiin. Kesällä 2022 ensisinglensä ”When The Lights Did Fade” julkaissut oululaisyhtye on keikkaillut parin vuoden ajan keräten innokkaan fanikunnan klubeilla ja festareilla. Biisit ovat nousseet soittolistoille ja soineet
radioissa Australiaa myöten. Oma fanikuntansa yhtyeelle löytyy jopa Meksikosta, jossa brittipop on jatkuvasti suosiossa. Neljän singlen ja Sensation Presentation EP:n jälkeen yhtye on valmis etelän suurten klubien lavoille. Vielä ennen helmi-maaliskuun keikkoja yhtyeeltä julkaistaan uutta musiikkia.

Youtube | Facebook | Spotify

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 28 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin

Lue lisätietoa esteettömyydestä!