EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Aknestik, Supperheads

Aknestik, Supperheads Liput

Aknestik - nuo merten kiharapäät -yhtye palaa klubikiertueelle marraskuussa 2022.

Kitarapopin Suomeen tuonut yhtye teki aikoinaan lukuisia radiohittejä, keikkaili raivokkaasti ja nousi festareiden päälavasarjaan ennen kuin lopetti aktiiviuransa kesällä 2002.

Solisti Jukka Takalo on jatkanut soolouralla ja toinen lauluntekijä, kitarasankari Kai Latvalehto on esiintynyt mm. pääosassa Laulu koti-ikävästä -elokuvassa.

90-luvulla legendaariselle Poko Rekordsille 7 albumia levyttäneen Aknestikin biisit ovat jääneet kansakunnan kollektiiviseen muistiin ja niistä keskeiset kuullaan tällä kiertueella. Suomirokkia, Jokapäivä, Sata vuotta kaivossa, Maailma on naisia puolillaan, Avaruuden aikataulut, Haukipudas.

Viime vuonna aktivoitunut yhtye sanoo olevansa elämänsä kunnossa.

”Pitkä tauko on auttanut ymmärtämään mikä meidän musiikissa on oleellista” sanoo solisti Jukka Takalo.

”Nyt soitetaan parhaat ja rakastetuimmat rallit isolla intensiteetillä. Saa laulaa mukana.”

Kaveripohjalta perustettu yhtye esiintyy kiertueella originaalikokoonpanossaan ja odottaa marraskuun kiertuetta innoissaan.

"Mahtava lähteä kiertueelle tällä porukalla ja toivottavasti nähdään tuttuja naamoja yleisön joukossa! Viime vuoden keikoilla näkyi myös aivan uutta sukupolvea, joka ei aikoinaan ehtinyt näkemään Aknestikia livenä, mutta on tutustunut musiikkiin myöhemmin. Joillekin fanitus näkyi tulleen äidinmaidossa, kun keikalle oltiin tultu useamman sukupolven käsittävissä seurueissa. Kiertueesta tulee melkoiset kokoontumisajot.”

Supperheads

”Supperheads ratsasti Suomessakin pienimuotoiseksi ilmiöksi nousseen brittipop-buumin aallonharjalla läpi kultaisen 90-luvun. Yhtye toimi aktiivisesti vuosina 1993-2001, julkaisi viisi albumia, esiintyi mediassa epäsuomalaisen itsevarmasti ja soitti toistasataa keikkaa ympäri maata. Vaikka rovaniemeläislähtöinen Supperheads soi aikoinaan ahkerasti Radiomafiassa (entinen YleX), media nosti heitä esille ja keikoilla kävi hyvin väkeä, yhtyeen kaupallinen menestys jäi vaatimattomaksi. Melkein 20 vuoden taon jälkeen yhtye palaa soittamaan muutaman keikan yhdessä, kaikkien raikkaan kitarapopin ystävien iloksi.”

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.