EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 11.8.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Aki Rissanen Trio + Max Zenger Globus

Aki Rissanen Trio + Max Zenger Globus Liput

Aktiivisesti ulkomailla esiintyvä Aki Rissanen Trio on yksi maamme johtavista jazzyhtyeistä. Brittiläisen Edition Recordsin julkaisemat kolme levyä (Amorandom, 2016; Another North, 2017 ja Art In Motion, 2019) ovat olleet vahva voimannäyttö yhtyeen kyvyistä ja tuoneet pianisti Aki Rissaselle kansainvälisen läpimurron. Art In Motion valittiin Helsingin Sanomien kahden parhaan jazzlevyn joukkoon vuonna 2019 ja se sai Editor's Pick maininnan merkittävimmässä jazzlehdessä Downbeatissa.

Uuden materiaalin myötä on kuultavissa entistä vahvemmin yhteenhitsautunut trio, jonka soittoa on kuvailtu omaleimaisen erottuvaksi ja kunnianhimoiseksi. Rissasen oma tuntemus vahvistaa arviot:

"Uuden materiaalin soittaminen keikoilla on ainakin minulle osoittanut, että soundimme erottuu entistä enemmän muista yhtyeistä. Vaikka trio kantaakin nimeäni, Antin ja Tepon panos soundiin on ollut merkittävä. On mahtava huomata, että bändillä on aina jotakin uutta sanottavaa."

Levyn materiaalin inspiraation lähteinä ovat olleet erityisesti länsi-eurooppalainen klassinen musiikki ja elektroninen toisteinen musiikki.

Aki Rissanen Trio:

Aki Rissanen - piano
Antti Lötjönen - basso
Teppo Mäkynen - rummut


Illan avaa Max Zenger Globus, joka kuljettaa kuulijansa äänellisiin mielenmaisemiin, joissa maailman kauneus ja sen katoavaisuus ovat alati läsnä. Yhtyeen johtajan, saksofonisti Max Zengerin sävellykset ammentavat matkoista maailman kaukaisiin kolkkiin sekä myös muuttuvasta ilmastosta. Ilmaisuvoimainen ja mielikuvitukselliseen improvisaatioon herkästi heittäytyvä Globus koostuu Zengerin lisäksi Suomen sekä Viron nuoren jazzsoittajiston terävimmästä kärjestä.

Max Zenger Globus:

Max Zenger - saksofoni
Kasper Sarikoski - pasuuna
Mikael Myrskog - koskettimet
Anssi Tirkkonen - rummut
Heikko Remmel - basso

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 11.8.2021 18:00.