EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.5.2023  /  Kirjan Talo  /  Helsinki

Akateeminen Laulu: Siiville - lähtökonsertti

Akateeminen Laulu: Siiville - lähtökonsertti Liput

Akateeminen Laulu suuntaa toukokuussa esiintymismatkalle Sveitsiin ja Liechtensteiniin. Tervetuloa Siiville-lähtökonserttiin lauantaina 6.5.2023 klo 18.00 Kirjan talon juhlasaliin.

Konsertin ja tulevan matkan ohjelmisto tarjoaa monipuolisen ja puhuttelevan kattauksen erityisesti suomalaista kansallisromantiikkaa ja modernia kuoromusiikkia sekä uutta ja perinteistä liechtensteinilaista musiikkia. Mukana on kappaleita maan romantiikan ajan säveltäjältä Josef Rheinbergerilta sekä nykysäveltäjiltä Jürg Hanselmannilta, Thomas Nippiltä sekä Akateemisen Laulun taiteelliselta johtajalta Dominik Vogtilta. Lisäksi ohjelmistossa ovat C.V. Stanfordin herkkä The Blue Bird, Christopher Tinin kaunis Hope is the Thing with Feathers ja Ken Stevenin villi Fajar dan Senja.

Hyvin erilaisten kappaleiden yhteisiä nimittäjiä ovat linnut ja luonto, jotka ovat myös Akateemisen Laulun 70-vuotisjuhlavuoden teema.

Lämpimästi tervetuloa!

Akateeminen Laulu:
Facebook | Instagram

www.akateeminenlaulu.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:30
Showtime 18:00

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Alennukseen oikeuttavat todistukset tarkastetaan ovella.

Ostamalla kannatuslipun tuet kuoron matkaa ja juhlavuoden tapahtumia.

Kirjan Talo
Kirjatyöntekijänkatu 10 B, 00170, Helsinki