EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 9.10.2020  /  45 Special  /  Oulu

Aivovuoto (levyjulkkari) + Mactopias x Jiaa

Aivovuoto (levyjulkkari) + Mactopias x Jiaa Liput

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut viisi erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; "Aivovuoto", "Vihaa karkkia" -EP, Khidin kanssa tehty split "Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by", "Dötöx" ja tuoreimpana keväällä 2019 ilmestynyt Utopia Sessiot -EP.

Yhtye koostuu tuottajaveljeksistä Miosta ja Visasta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarokista (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö).

Aivovuoto on työskentelytavaltaan sessiobändi - musiikki syntyy omassa Studio TÖI:ssä. Yleensä ensin tulee veljesten tausta, jonka jälkeen Matti kirjoittaa siihen biisin ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa. Aivovuoto on tehnyt videoita myös muille nimellä Aivotuotos.

---

Illan lämppärinä toimii Mactopias x Jiiaa!

Oululainen räppäri-tuottajakaksikko ovat tehneet tiivistä yhteistyötä viime vuodet ja julkaisseet tehokkaasti uutta musiikkia kuulijoiden korville. Vuonna 2019 he nostivat itsensä suomiräpin kartalle kahdella julkaisullaan. Viimeisimmällä, 3rd Rail Recordsin julkaisemalla 2000XL-levyllä jatketaan 1991-debyyttialbumin tiukkaa boombap-linjaa, viemällä saundimaailmaa vielä syvemmälle ysärille.

Mactopias X Jiiaa kulkevat potkivien boombappi-rumpujen sekä ysäri-eran sielukkaiden sämplebiittien saattelemana Suomen lähiömaailmoissa. Teemat liikkuvat sulavasti kellarin hiphop-tunnelmoinnista aina mielenterveysongelmien ja päihteiden riepottelemaan nuorisoelämään. Muistellaan menneitä ja puistellaan päitä yhteiskunnan epäkohdille tiukalla Mc/Dj -kombinaatiolla.

---

SHOW & DINNER
Ennakkolipulla saat -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä! Katso menu ja varaa pöytä osoitteessa www.zivago.fi

45 Specialin turvallisuusohje:

45 Specialissa noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta. Otamme keikoille vain 50 % sallitusta kapasiteetista ja henkilökuntamme desinfioi ravintolan pintoja jatkuvasti.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:

  • Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
  • Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
  • Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Ethän tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

 

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 20:00