EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.7.2020  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Aivovuoto, Haamu (tuplajulkkarit)

Aivovuoto, Haamu (tuplajulkkarit) Liput

Huom! Keikka on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 9.4. ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 7.4. mennessä Tikettiin.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.
________________________________

 

AIVOVUOTO JA HAAMU JUHLIVAT UUSIEN ALBUMIENSA JULKKAREITA KORJAAMOLLA

Kiirastorstaina on aihetta juhlaan, kun Monsp Recordsille levyttävät pitkän linjan rap-vaikuttajat Aivovuoto ja Haamu juhlivat uusien albumiensa julkkareita Korjaamolla.

Räppäri Jodarokin sekä tuottajaveljsten Mion ja Visan muodostaman Aivovuodon kuudes albumi "Liikkeellä" ilmestyy perjantaina 3. huhtikuuta. Albumilta on jo saatu esimakua helmikuussa ilmestyneen singlen "Cadaques" myötä. Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, jonka aiemmat viisiä levyä; "Aivovuoto", "Vihaa karkkia" -EP, Khidin kanssa tehty split "Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by", "Dötöx" "Utopia Sessiot -EP" ovat saaneet erinomaisen vastaanoton.

Räppäri-tuottaja Haamun uusi albumi "30" ilmestyy 20. maaliskuuta. Levyltä on tähän mennessä julkaistu single Supertähti, jolla ovat mukana myös Hannibal ja Afromikko. Monissa projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut aiemmin kolme soololevyä ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut Suomessa mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Edellinen sooloalbumi, Aika rakastaa lapsiaan, julkaistiin vuonna 2017. 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää

Pyörätuolikoroke pyydettäessä (teo.ottelin@korjaamo.fi)

Myynti loppuu 10.7.2020 20:00.