EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 2.9.2019  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Äitiysprojekti 1
klo 19:00

Äitiysprojekti 1 Liput

ÄITIYSPROJEKTI 1
esitys, joka tutkii odottavien äitien omakuvaa nyky-yhteiskunnassa.

Esitys haastaa odottavia äitejä luomaan yhdessä kuvaa äidistä ja naisesta nyky-yhteiskunnassa. Äitiys näyttäytyy esityksessä projektina, joka syöksee kohti prosessia, jota ei voi hallita.
Ensimmäisen lapsen syntymä mullistaa tulevan äidin sisäisen maailman kaaokseen, joka on täynnä ristiriitoja.

Esitys valmistuu kahden esittävän taiteen ammattilaisen vimin, kahden eri vaiheessa olevan äitiyden kokemuksen ympärille.

Työryhmä Andersson ja hallas ovat toimineet molemmat tahoillaan esittävän taiteen ja esitystaiteen kentällä esiintyjinä, ohjaajina, pedagogeina ja taiteellisina tutkijoina. Työryhmä lähestyy teemoja omista kokemuksistaan käsin, tutkien äitiyteen liittyviä poliittisia ja kulttuurisia vaikuttimia, jotka taiteessa ja muussa keskustelussa usein jäävät äitiyteen liitettyjen myyttien ja uskomusten varjoon.

TYöryhmän naiset ovat eri vaiheissa oman äitiytensä äärellä. Hallaksen synnytyksestä on yli 124 vuotta, kun taas Andersson odottaa esikoistaan.
Onko äitiyteen liittyvät kysymykset muuttuneet ajassa?
Millaista perspektiiviä aika tuo omaan äitiyteen?

Työryhmä:
Anna Anddersson ja Ursula Hallas
Juliste: Kirsi Eerikkilä / Mainostoimisto Keko

Lisätietoa täältä.

www.valtimonteatteri.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet tuntia ennen esityksen alkua.
Kesto 75 min.

www.facebook.com/Valtimonteatteri
www.instagram.com/valtimonteatteri

Valitettavasti esitykset on jouduttu perumaan sairaustapauksen vuoksi.

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.