EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 14.6. - La 2.7.2022  /  Itäkeskuksen kesäteatteri  /  Helsinki

Äiti ja Gorilla

Äiti ja Gorilla Liput

Esitykset 14.6., 16.6., 18.6., 21.6., 22.6. ja 23.6. on peruttu sairaustapauksen vuoksi.

Voit siirtää liput toisiin esityksiin ottamalla yhteyttä liput@universum.fi tai puhelimitse 044-7625705 tai palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.
Peruttujen esitysten lippujen viimeinen palautuspäivä on 14.08.2022.
Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun.

***

Nalle Simanen on kauhuissaan, sillä maailma on muuttunut vaaralliseksi ja arvaamattomaksi paikaksi. Hänen lapsensa ovat kasvaneet, ja heistä on tullut aivan outoja ja vieraita, eikä hän osaa enää puhua heidän kanssaan. Ja hänen vaimonsakin on nykyään ihan kummallinen.

Hani, hänen vaimonsa, seuraa Nallen sekapäistä touhua eikä ymmärrä minne hänen tuntemansa mies on kadonnut. Heillä ei ole minkäänlaista kontaktia, Nallesta on tullut arvaamaton ja aggressiivinen, ja Nallen hunajabisneskin on luisumassa jonkinlaiseen hulluuteen. Epätoivoinen Hani on lopulta niin masentunut että hän päättää luovuttaa ja muuttaa nuoruutensa unelmien perässä Afrikkaan tutkimaan villieläimiä.

Hanin matka tyssää lentolippujen hirveisiin hintoihin, ja hän yrittää hätäpäissään keksiä jonkin ratkaisun, jolla umpikujaan ajautuneen kotitilanteen voisi räjäyttää liikkeelle. Hani päätyy ostamaan gorillan, jättiläismäisen villieläimen, ja tuo Afrikan heidän kotiinsa. Nalle joutuu todellakin kohtaamaan perheensä tilanteen, kun hirvittävä gorilla ottaa valtaansa koko huushollin sekä Nallen ja Hanin makuuhuoneen.

Työryhmä
KÄSIKIRJOITUS JA OHJAUS: Juha Mustanoja
NÄYTTELIJÄT: Slava Dugin, Sanna Hietala, Paul Holländer, Miko Kivinen, Sonja Silvander
LAVASTUS: Anne Karttunen
PUKUSUUNNITTELU: Noora Salmi
SÄVELLYS JA ÄÄNET: Juuso Voltti

universum.fi


Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet aukeavat tunti ennen esitystä.

Kesto n. 1h 40min (sis. väliajan 20min)

Esitys sisältää voimakasta kielenkäyttöä eikä sitä siksi suositella herkille katsojille.

Itäkeskuksen kesäteatteri
Jäätanssipolku 1, 00900, Helsinki