EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.8.2024  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Biergarten LIVE: Aino & Hajonneet, Likaiset Pikkarit, Jaanat

Biergarten LIVE: Aino & Hajonneet, Likaiset Pikkarit, Jaanat Liput

Aino & Hajonneet on 2020 perustettu voimapop/punkrockia soittava yhtye, jonka musiikilliset juuret ovat jossain melodisen suomipunkin ja indierockin risteyksessä. Siellä, missä aamun ensimmäistä dösää odotellessa sydänsurut, mustelmat ja unelmat tarjoillaan suoraan pullosta, juuri sellaisenaan. Debyyttialbumi ”Hullui unelmii” julkaistiin Svart Recordsin toimesta lokakuussa 2021, ja helmikuussa 2023 kakkosalbumi "Kuluneita kaikuja".

Kolmas albumi ilmestyy syyskuussa 2024 ja maistiaisia siitä on myös keikalla luvassa!
Kulttuuritoimitus.fi ”Kuluneita kaikuja” -arvio 4,5/5:

”Aino & Hajonneet -yhtyeen punkisti ärhäkkä, suomirockisti syväluotaava ja melodisesti koukukas voimapop hyötyy kakkosalbumilla hyvässä terässä
olevasta biisikynästä”. Kun taitava sovitusnäkemys kohtaa kaihoisan melankolian ja punkrockin särisevän rokkihaaran, lopputulema on komeaa kuultavaa.”

Likaiset Pikkarit on helsinkiläinen bändi, joka näkyy ja kuuluu kauas. Yhtyeen musiikki on punkilla ja popilla höystettyä raikasta ja osin raivokastakin rockia. Bändi paahtaa, kaahaa ja oikean hetken tullen pysähtyy myös pohtimaan. Pikkareiden mielenmaisema on sekoitus rattoisaa huolettomuutta ja kitkerää melankoliaa, jota yhtye tulkitsee keikkalavoilla intensiivisesti.

Jaanat: "Soittelemme värikkäitä säveliä. Joskus tekee mieli olla vekkuli, muttei ihan aina. Silloin sukelletaan suvantoon tai lauletaan epärakkauslaulu. Sellaista se on.. olla Jaana." "Musiikkiimme mahtuu vivahteita monestakin eri genrestä, mutta punk on meille punainen lanka. Jaanat möngersivät maailmalle mummilan kellarista, ja lauluissamme kerromme kaikista hurjista seikkailuista. Me emme pelkää mitään!"

www.konepajabiergarten.net/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-22:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ei erillistä eteispalvelumaksua.

Konepaja Biergarten sijaitsee Vallilan Konepajalla Konepajan korkean piipun juuressa osoitteessa Bruno Granholmin kuja 1, Helsinki.

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa.

***

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 2.8.2024 20:00.