EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1. - La 29.7.2023  /  Abrahamin kulttuuripuisto  /  Liminka

Aina joku eksyy

Aina joku eksyy Liput

Tragikoominen perhehistoriikki 50-luvun lopulta vuosituhannen vaihteeseen, tarina isästä, äidistä ja kaksosista. Kertomus perheestä ja sen menettämisestä, anteeksiannosta ja sen vaikeudesta, yksinjäämisestä ja itsensä löytämisestä.

Isä joutuu yksinhuoltajaksi, koska äiti, Hanna, on aina jossain muualla, pettämässä itseään ja hiljalleen alkoholisoitumassa. Lapset kaipaavat äitiä; sisarusten katkeruus purkautuu vasta aikuisena sairaalassa, jonne äiti on joutunut aivoverenvuodon jälkeen, autuaan hassahtaneena.

Näytelmä liikkuu tunteiden ja muistojen ohjaamina ketterästi ajasta ja paikasta toiseen, käsitellen Rinteen perheen menneisyyttä monien sukupolvien ajalta ja tutkien useille eri aikakausille tyypillisiä haasteita ja käyttäytymismalleja mutta keskittyen erityisesti 1970–80-lukujen vaihteeseen ja etelähämäläiseen kylään sekä varuskuntakaupunkiin.

Näytelmä on totuudenmukainen ja raastava mutta samaan aikaan haikea ja toiveikas komedialla ja kommelluksilla höystetty tarina elämästä ja sen mukana tulevista haasteista.

”Son ninku elämäss, ain joku eksyy.”

https://litery.fi/

Katso traileri tästä.

Facebook
Instagram


Ikäraja: K-13

Liput ovelta 20 €.

Kesto: noin 2h 40min

Abrahamin kulttuuripuisto
Rantatie 14, 91900, Liminka