EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 27.4.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Aili Järvelä – albuminjulkaisukonsertti

Aili Järvelä – albuminjulkaisukonsertti Liput


Aili Järvelä nähdään G Livelabeissa toisen sooloalbuminsa julkistuskeikoilla. Järvelän debyyttialbumi julkaistiin kolmeksi ep:ksi pilkottuna, joista viimeisin sai Helsingin Sanomissa viiden tähden arvion ja nostettiin yhdeksi vuoden parhaista julkaisuista. Ylistystä on saanut osakseen myös Sointi Jazz Orchestran kanssa levytetty Unituulia (2021). Sielukkaana tulkitsijana tunnettu Järvelä on aktiivinen ja muuntautumiskykyinen toimija, joka on muun muassa nähty Lilla Teaternin lavalla Once-musikaalissa, Bergå Folk Project -maailmanmusiikkiyhtyeessä, Jukka Perko Avaran solistina, kansanmusiikkiyhtye Friggin riveissä sekä taidepop-artisti Stinakon kokoonpanossa.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00


Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 27.4.2023 20:00.