EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.11.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Aili Ikonen

Aili Ikonen Liput

Suomen ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen on monipuolinen lauluntekijä. Konsertin ohjelmassa kuullaan kattava otos kappaleita Ikosen uralta, sisältäen mm. tuoreinta Helposti palavaa -levyn materiaalia.

Ikosen mukana lavalla on hänen luottokvintettinsä, jonka kanssa hän on tehnyt yhteistyötä jo 10 vuoden ja viiden albumin verran. Herkkänä, mutta samalla vahvana tulkitsijana tunnettua Ikosta on kuultu laaja-alaisesti niin aikamme huippuartistien kanssa kuin solistina eri kokoonpanoissa kuten Radion sinfoniaorkesteri, Tampere Filharmonia ja Umo Helsinki Jazz Orchestra. Ikonen tunnetaan nykyisin myös a cappella -yhtye Rajattoman jäsenenä.

Konsertissa on kuultavissa Ikosen tausta jazz-tulkitsijana ja -säveltäjänä, mutta läsnä ovat myös kaiut esimerkiksi kansanmusiikista, laulaja-lauluntekijä-perinteestä sekä elokuvamusiikista ja teatteri-ilmaisusta.

Aili Ikonen – laulu, viulu, sävellys ja sanoitus
Janne Toivonen – trumpetti
William Suvanne – saksofonit ja huilu
Tuomas J. Turunen – piano
Mikko Pellinen – basso ja sovitukset
Mikko Arlin – rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 9.11.2024 20:00.