EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.8.2021  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Aikakone

Aikakone Liput

Odota, Alla vaahterapuun, Nti Groove, Keltainen, Aarresaari, Anna mun bailaa... Näistä ja monista muista hiteistään ja positiivisesta meiningistä tunnettu suomalainen ysäridance-pop -yhtye Aikakone juhlii pian 30-vuotiasta uraansa!

Aikakoneen levyjä on myyty Suomessa yhteensä jo yli 300 000 kappaletta ja yhtye on edelleen huikeassa vedossa!

Facebook
Youtube
Instagram

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 23 € (sis. eteispalvelumaksu 3 €), mikäli jäljellä.

Ennakkolipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Myynti loppuu 7.8.2021 23:59.