EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.12.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Aikakone

Aikakone Liput

Vuonna 1993 perustetun Aikakoneen debyyttialbumi Tähtikaaren taa julkaistiin vuonna 1995. Tämä Suomen kaikkien aikojen eniten myyty debyyttialbumi sisälsi mm. läpimurtokappaleet Alla vaahterapuun, Odota, Taas saan lentää, Tähtikaaren kaa ja Matkustanut oon. Aikakoneen seuraavat albumit myivät platinaa ja tuplaplatinaa.
 
Yhtye jäi tauolle vuonna 2003 ja teki paluun viisi vuotta myöhemmin helmikuussa 2008 ilmestyneen kokoelmalevyn Greatest hits myötä. Aikakone on tunnettu myös live-esiintymisistään. Sukupolvien rajat ylittävästä suosiosta kertoo kultarajan striimannut uusi versio klassikokappaleesta Odota (feat. Juno).
 
Aikakoneen keikoilla on aina bileet pystyssä ja tanssijalkaa vipattaa. Ja matka jatkuu tulevaisuuteen...!

Facebook
Instagram
Youtube

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 24:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Myynti loppuu 26.12.2020 23:59.