EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  Basso Club  /  Oulu

BALANSSI

BALANSSI Liput

www.bassoclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime klo 23:00

BALANSSI TARJOILEE KLUBIKENTÄLLE KOTIMAISEN ARTISTIROSTERIN UUSIA SOUNDEJA

Kevään mielenkiintoisin tulokas livekentällä on usean paikkakunnan klubikiertue Balanssi. Jatkuvaluonteiseksi kaavaillussa Balanssissa kolme kotimaista nousevaa nimeä pääsee esittämään oman livesettinsä klubiympäristössä. Toukokuussa Helsingin Kafé Komasta alkava neljän kaupungin kiertue pysähtyy myös Turun Studiolla, Oulun Basso Clubilla sekä Tampereen Yo-talolla. Tulevaisuudessa klubin on tarkoitus kasvaa kattamaan Suomen suurimmat kaupungit.

Balanssi kuvaa sananmukaisesti tasapainoa ja vakautta, mutta myös herkkyyttä sekä monimuotoisuutta. Balanssi säilyy niin ikään klubi-iltojen sisällössä: kevään kiertueella nähdään monipuolisesti omilla kentillään operoivat tulokasartistit. Biiseillään kulta- ja platinarajoja hipova AHTI, joka tunnetaan mm. suositusta Maanantaisessarit- sarjastaan, YleX Läpimurto 2021-voittajaksi kruunattu karismaattinen laulaja-lauluntekijä ANI sekä Etenee Recordsille sainattu suomalaisen rap-kentän kiinnostavimpiin debytantteihin lukeutuva yhtye Överi.

”Haluamme näiden klubi-iltojen myötä tuoda esiin artistirosterimme monipuolisuutta ja uusia kiinnostavia nimiä. Tavoitteenamme on luoda toimiva ja pitkäikäinen klubi, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Tarkoituksena on auttaa uuden aallon artisteja saamaan äänensä kuuluviin ja tukea artistipolkua vahvasti jo alusta alkaen. Haluamme fokusoida suurien konserttien lisäksi enemmän myös pienempiin kokonaisuuksiin ja tavoittaa yleisöä heille tutussa ympäristössä.”, klubin promoottori Arsalan Azizi kommentoi.

BALANSSI

Live: Ahti, Ani, Överi

Aikataulu

22:00 0vet

23:00 Överi

00:00 Ani

01:00 Ahti

Liput

10€ ennakkoon

15€ Ovelta

+ 3€ epm.

Mega happy hour 22-23

To 19.5. Helsinki, Kafé Koma

Pe 20.5. Turku, Yökerho Studio

La 21.5. Oulu, Basso Club

La 4.6. Tampere, Yo-talo

K-18

Basso Club / Uusikatu 20 / Oulu