EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21.4.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

AHO

AHO Liput

Monipuolisen musiikintekijän Matti Ahopellon oma projekti AHO on kauniisti maalailevaa ambientia. PME Records julkaisi AHO:n debyyttialbumin NOWINTER NOSUMMER 27.11.2020, ja sitä juhlitaan Tampereen G Livelabissa.


NOWINTER NOSUMMER -albumi leijailee selkeälinjaisen ja utuisen ambientin äärellä. Orgaaniset soittimet yhdistyvät synteettisiin äänimassoihin ja luovat syleilevän kuuntelukokemuksen.

"Levynjulkaisukonsertti tulee olemaan kaunis ja eteerinen audiovisuaalinen kokemus. G Livelabiin saapuva yhtye on poikkeuksellisesti viisihenkinen (Matti Ahopelto, Tapio Viitasaari, Antony Bentley, Laura Ahopelto ja Juho Kanervo) yhdistelmä akustisia instrumentteja ja analogisyntetisaattoreita. Esitystä sävyttää myös Tuomas Aleksander Laitisen luonnonilmiöitä simuloivat visuaalit", AHO kertoo.

Ahopelto on myös ansioitunut mainos- ja elokuvamusiikin säveltäjä ja on muun muassa tuottanut musiikin Marimekon muotinäytöksiin jo liki vuosikymmenen ajan. Lyhytelokuvista yli jääneitä teoksia kuunnellessa Ahopelto innostui säveltämään lisää maalailevaa rikkaiden tekstuurien musiikkia - ja AHO oli syntynyt. Ahopelto tunnetaan myös yhtyeistä Siinai ja Onni Boi. Parhaillaan hän tuottaa Vestan toista albumia.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 21.4.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot