EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.12.2022  /  Painotalo  /  Äänekoski

Ahaa-teatteri: Amiraali

Ahaa-teatteri: Amiraali Liput

Miksi aina pitäisi valita, millainen tai kuka on?

Amiraali on lämmin tarina nuoren ensirakkaudesta ja vapaudesta olla oma itsensä, glitterin kanssa tai ilman.

Pikku kylässä asuvan Niilon ja isovanhempien sukupolvien välinen kuilu aukeaa vähitellen. Ukin vanha harrastus, perhosten keräily, antaa Niilolle mahdollisuuden pohtia omaa elämäänsä — omaa muodonmuutosta, omien värien ja siipien löytämistä. Aikuisuuden kynnyksellä lapsuuden suojaava kotelo murtuu vastassaan kysymykset: Kuka tai mikä olen? Mikä on paikkani täällä? Miten opin kuuntelemaan itseäni, ilmaisemaan itseäni, luottamaan itseeni? Niilon muistivihko täyttyy ajatuksista ja runoista. Mutta riittääkö se?

-Onneksi on olemassa ihmisiä, joille voi näyttää sisimpänsä loisteen.

Vielä tulee sellainenkin päivä, jolloin mä en tarvitse yhtä paljon rohkeutta ja voimaa kuin tänään liikkuakseni kadulla jossakin passien, lippujen ja tunnusten välissä, niiden tavoittamattomissa.

Jonakin päivänä ei enää tarvita syitä eikä selityksiä. Sinä päivänä omana itsenäni oleminen ei ole minulle mikään erityinen uroteko.

Mila Teräksen kirjoittaman ”Amiraali” -nuortenromaanin on dramatisoinut ja ohjannut Ahaa Teatterille Antti Viitamäki. Tarinaa siivittävät ystävyys, nuorten huoli ympäristöstään ja ilmastosta, sekä yhdessä tekemisen voima.

Esityksen kesto on 75 min

Ikäsuositus: suositus yläkouluikäisistä alkaen

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: K-13
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 18:00


Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 1.12.2022 17:00.