EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 16. - La 26.3.2022  /  Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsinki

Agit-Cirk & Makeshift Company: Ghost Town

Agit-Cirk & Makeshift Company: Ghost Town Liput

Ghost Town on riemastuttava teos lopusta.

Elämän toistuvat kaavat purkautuvat lopun lähestyessä, mutta voimmeko paeta rikkomalla tämän noidankehän? Vai pitäisikö meidän seurata elämänpolkua sen luonnolliseen loppuun saakka?

Ghost Town vie yleisön matkalle rikkinäisestä autosta keskellä erämaata odottamattomaan huipentumakohtaan. Ghost Town yhdistää sirkusta, tanssia, mediataidetta ja live-foleya maailmankuulujen yhteistyökumppaneiden kanssa: Heikki Kossi, Jessica Hung Han Yun, Emma Lister, Sakari Männistö, Aku Meriläinen, Emmi Pennanen ja Alice Williamson.

Ghost Town on jaettu kolmeen osaan:

Esi-esitys: 90 min

Esitys: 80 min

Jälkiesitys: 30 min

Yleisökeskustelu esityksen jälkeen keskiviikkona 23.3.2022 klo 20.45.

Agit-Cirk (FIN) on tuottanut nykysirkusta vuodesta 2005. Ryhmän jäsenet työskentelevät sirkuksen, musiikin ja runouden aloilla. Heidän missionsa on luoda innovatiivista, korkeatasoista, monialaista sirkustaidetta. Heidän esityksiään on nähty Skandinaviassa, Euroopassa, Venäjällä, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa.

Makeshift Company (UK) tuo etualalle yhteistyöt ja tarinat, yhdistäen sirkuksen ja tanssin tehden teatteriteoksia, podcasteja ja valokuvasarjoja. Heidän edellinen täyspitkä teoksensa, Insomniac’s Fable, sai ensi-iltansa vuonna 2017 ja on kiertänyt Iso-Britanniassa ja Suomessa.

TYÖRYHMÄ

Konsepti ja ohjaus: Emma Lister
Konsepti, ohjaus & sirkus: Sakari Männistö
Koreografia, ohjaus & tanssi: Emmi Pennanen
Ohjaus, foley: Heikki Kossi
Ohjaus, mediataide: Aku Meriläinen
Valosuunnittelu: Jessica Hung Han Yun
Taiteellinen suunnittelu ja nukkesuunnittelu: Alice Williamson
Dramaturgi: Jarkko Lehmus

cirko.fi/


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot