EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.11.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Agents & Vesa Haaja

Agents & Vesa Haaja Liput

Ladataan…

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime: 1. setti 21:30, 2. setti 22:30

Liput ovelta 25 €, jos jäljellä.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

 

Varickon uuniperuna bufeesta löytyy isoja folioituja uuniperunoja, jotka saa itse täyttää kukin tyylillään. Lämpimiä täytteinä kanaa, possua ja oumph/härkis/kasviskebab. Lisäksi runsas salaattipöytä ja erilaisia kastikkeita, mm. marinoitua punasipulia, kaali-fenkolisalaattia, juustoraastetta ja meillä tehtyä tzatzikia.

L, G, (M)

Hinta 15€/hlö

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.