EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 20.6. - Ke 22.8.2018  /  Teurastamo  /  Helsinki

After Dark Helsinki: Teurasmuseo - eli herra Hyykosken kummallinen tapaus

After Dark Helsinki: Teurasmuseo - eli herra Hyykosken kummallinen tapaus Liput
Takaisin

Ladataan…

Tervetuloa Teurastamon turistikierrokselle!

Oppaana reitillänne toimii tohtori Jaakkola, jolla on omakohtaista kokemusta alueella sijainneesta eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta sekä yksityiskohtaista tietoa Teurastamon alueen häiritsevästä historiasta. Muista laskea ja tarkistaa raajojesi lukumäärä ennen kierrokselle astumista, koska et välttämättä palaa takaisin yhtenä kappaleena.

Teurasmuseo - eli herra Hyykosken kummallinen tapaus on aikuisten immersiivinen jännityselämys, joka yhdistelee amerikkalaisia kauhutaloja, teatteria ja pakohuonepelejä. Yllättävät tilanteet ja ällötykset nostavat karvat pystyyn ja sydämen kurkkuun. Elämys alkaa ja päättyy Helsingin Kalasataman kupeessa sijaitsevan Teurastamon (Työpajankatu 2) pihalle.

After Dark Helsinki on Suomen ensimmäinen oikeasti pelottava livekauhuelämys. Siis eräänlainen aikuisten kauhutalo ja huolellisesti kuratoitu painajainen.

Esitys järjestetään Teurastamolla, joka on oikeasti entinen teurastuslaitos vuodelta 1933. Elämys sekoittaa yhteen historialliset faktat ja verisen fantasian. Kauhuelämyksenä Teurasmuseo on niille, jotka haluavat kokea jotain taatusti ainutlaatuista ja testata omia rajojaan.

Facebook
Instagram

www.afterdark.fi/teurasmuseo


Ikäraja: K-16

Esitys kestää noin tunnin ja siihen osallistutaan maks. 12 hengen ryhmissä.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Kokemus sisältää vahvoja vilkkuvia valoefektejä muiden hirveyksien ohessa. Esitys ei sovi raskaana oleville eikä se ole esteetön. Esitystä ei suositella mieleltään herkille.

Esitys on toistaiseksi vain suomeksi, mutta englanninkieliset esitykset ovat myöhemmin mahdollisia.

The show is in Finnish, but English shows are possible in the future.