EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 23.4.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Aesthetic Perfection (US), Mechanical Vein (US/UK), Half a Map (FI)

Aesthetic Perfection (US), Mechanical Vein (US/UK), Half a Map (FI) Liput

YHDYSVALTALAINEN INDUSTRIAL-KLASSIKKO AESTHETIC PERFECTION KENTIES VIIMEISELLÄ KIERTUEELLAAN ON THE ROCKSIIN

Aesthetic Perfection on yhdysvaltalainen industrial-legenda, jonka perusti Daniel Graves vuonna 2000. Yhtye on perustamisensa jälkeen kiertänyt laajasti maailmaa ja käynyt Suomessa muun muassa Hellsinki Industrial Festival -tapahtumassa 2019 ja Lindemannin lämppärinä Helsingin Jäähallissa 2020. Kaaoszine-media kirjoitti tuosta keikasta näin:

“Laulussa yhdistyivät niin puhtaat osuudet kuin örinätkin juuri sopivassa tasapainossa. Daniel Graves onnistui pelkällä olemuksellaan täyttämään koko lavan, ja miehellä riitti energiaa vaikka muille jakaa. Pidin myös siitä, että muutkin bändin jäsenet näyttivät nauttivan lavalla olostaan. Aesthetic Perfection oli mielestäni täysi kymppi valinta Lindemannin lämmittelijäksi. Se sai koko yleisölle hien pintaan ja tunnelman kattoon.”

Daniel Graves, yhtyeen perustaja ja ainoa vakituinen jäsen, on linjannut, että tänä vuonna tapahtuva American Psycho 2023 -kiertue saattaa jäädä artistin viimeiseksi. Nyt viimeistään kannattaa siis tulla tarkistamaan yhtyeen livekunto.

Tapahtuman avaavat yhdysvaltalais-englantilainen industrial/electro-yhtye, huimassa nousukiidossa oleva MECHANICAL VEIN, joka hurmasi Hellsinki Industrial Festival 2022 -festareilla viime syksynä, sekä kotimainen dark ambient/drone-yhtye HALF A MAP.

Aesthetic Perfection (US), Mechanical Vein (US/UK), Half a Map (FI)
Su 23.4.2023 On The Rocks

Aikataulut:
19:00 ovet
19:30 Half A Map
20:15 Mechanical Vein
21:20 Aesthetic Perfection

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 25 €
– ovelta 28 €, mikäli jäljellä

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.