EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.8.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Rising Popstars: Adeola, WLHELMINA, Bambi L, MENDI MOON & Edel

Rising Popstars: Adeola, WLHELMINA, Bambi L, MENDI MOON & Edel Liput

Rising Popstars: Adeola, WLHELMINA, Bambi L, MENDI MOON & Edel X Korjaamo

Oletko valmis kuulemaan nousevia kansainvälisiä superstaroja Suomesta? Nyt siihen on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä viisi englanninkielistä pop-musiikkia tekevää mimmioletettua artisti-biisintekijää valtaavat Korjaamon Vintin lauantaina 17.8.2024! Tule siis kuulemaan timanttista kansainvälistä talenttia, ennen kun nämä tähdet ovat jo maailmalla!

Are you ready to hear rising international superstars from Finland? Now there is a unique chance: five female presumed artist-songwriters are taking over Helsinki’s legendary Korjaamo’s Vintti (aka the attic) on Saturday 17.8.24! So come to listen to spectacular international talent before these stars have already gone worldwide!

Adeola
Suomalais-nigerialainen afro indie -artisti Adeola on noussut esiin musiikkimaailmassa uniikilla tyylillään, joka yhdistelee afrovaikutteita ja pohjoismaista melankoliaa. Hän on kiinnostunut siitä, miten musiikissa voidaan yhdistellä sekä orgaanisia että elektronisia elementtejä. Helsinkiläislähtöisen Adeolan esikois-EP, jolta on julkaistu kaksi singleä, "Hello World" ja "Oceans", julkaistaan loppukesästä 2024. Sanoituksia kirjoittaessaan Adeolalle on tärkeää olla avoin ja ilmaista tunteita rehellisesti, ilman sensuuria. EP:lle onkin huomaamatta muodostunut oma teemansa, jossa käsitellään oman vapauden löytämistä.

WLHELMINA
WLHELMINA eli Wilhelmina Lehtola on Helsinkiläinen artisti ja laulunkirjoittaja. Tämä pohjoismainen pop-prinsessa tekee pop-r&b ja hyperpop-tyylistä musiikkia englanniksi ammentaen siihen inspiraatiota omasta elämä, itsensä löytämisestä ja henkisyydestä. WLHELMINA on tähän mennessä kirjoittanut ja laulanut vierailevana artistina mm. belgialaisen Michael Amanin viraalilla kappaleella ”Don’t Come Back Again”. 2024 on se vuosi, kun WLHELMINA julkaisee lisää musiikkia, ja näyttää maailmalle vihdoin oman äänensä. 

Bambi L
Bambi L on suoraan kuin jostain kansainvälisestä elokuvasta. Hän on hurmaavan purskahteleva hahmo, jolla on valloittava ääni ja mieleenpainuva persoona. Bambi on juuri sellainen suloinen ja ihastuttava, mutta kuitenkin tavallaan aika viekas ja mystinen! Hän tekee leikkisää indie-poppia, rakastaa kontrasteja, eikä tunne genre-rajoja! Bambi on julkaissut useita singlejä ja fiittejä, ja työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan. Osallistuessaan The Voice of Finlandin 13. kaudelle keväällä 2024 Bambi jakoi mielipiteitä räjähtävällä ja rokahtavalla lava-karismallaan. Bambin kynästä on lähtöisin myös BESS:in radiohitti Sammumaton, joka oli vuoden 2023 radioiden soitetuin kappale ja voitti kolme Emmaa.

MENDI MOON
Kuka on tuo rämäpäinen tähkäpää? MENDI MOON julkaisi debyyttisinkkunsa 2017 elektronisena pop artistina. Nyt hän palaa lavalle kutsuen musiikkiaan nimellä ''Disney Punk''. Vaikka Mendin toinen single keräsikin miltei 2 miljoonaa kuuntelukertaa Youtubessa, Mendi päätti keskittyä kansainvälisen biisinkirjoittajan uraan. Lopulta omat tarinat pursuivat ulos pöytälaatikosta, eikä silmiä voinut enää sulkea. "Tajusin, että minun on nyt vaan pakko avata suu. Oikeastaan huutaa." Disney Punk on kuin tarjoilisi kuivaa leipää prinsessalautaselta. Nerokkaat sanoitukset taputtavat ihmisyyden surkeudelle ja maailmaan turhautunut Mendi heiluttaa lettejä omalle naiivisuudelleen. Huvittavaa, ja ahdistavan puhdistavaa.

Edel
Edel on 24-vuotias alt-pop artisti Suomesta. Edelin kappaleissa hänen tumma laulusoundinsa yhdistyy tarttuviin hookkeihin ja anteeksipyytelemättömän asenteeseen.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Lisätietoja voi kysyä osoitteesta [email protected]

Myynti loppuu 17.8.2024 19:00.