EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.9.2020  /  Helsingin Jäähalli  /  Helsinki

Adam Lambert (USA)

Adam Lambert (USA) Liput

Megasuosittu Adam Lambert konsertoimaan Suomeen syksyllä!

Ympäri maailman jättisuosioon noussut laulaja Adam Lambert saapuu konsertoimaan Suomeen syyskuussa. Tämä nykyisestä Queen-yhtyeen kokoonpanosta tunnettu artisti nähdään Helsingin Jäähallissa 12. syyskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 14. helmikuuta kello 11.00.

Adam Lambert juhlistaa ympäri Eurooppaa ulottuvalla soolokiertueellaan maaliskuussa ilmestyvää Velvet-albumiaan. Siitä on jo julkaistu Roses-niminen single, jolla on mukana myös Nile Rodgers. 

The Velvet -kiertue alkaa Manchesterista, Isosta-Britanniasta, 30. elokuuta Manchester Pride -festivaalilta ja jatkuu Lontoon Wembley Arenan kautta Keski-Euroopasta syyskuussa Helsinkiin.

Vuonna 1982 syntynyt Lambert nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2009 American Idol -TV-ohjelman myötä. Myöhemmin samana vuonna hän julkaisi debyyttialbuminsa For Your Entertainment.

Kaiken kaikkiaan Lambertin albumeita on myyty ympäri maailman jo yli kolme miljoonaa ja singlejä yli viisi miljoonaa kappaletta. Soolouransa lisäksi hän on toiminut Queen-yhtyeen solistina vuodesta 2011.

 

Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tiketissä myytävät liput ovat permantopaikoille.

Myynti loppuu 12.9.2020 19:00.