EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 19.10.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Ada Aik: The Mysterious Life of Ada Aik

Ada Aik: The Mysterious Life of Ada Aik Liput


The Mysterious Life of Ada Aik on artisti Ada Aikin esikoisalbumin levynjulkaisutapahtuma, joka yhdistää perinteisen konsertin ja esitystaiteen kulttuureja. Näyttämöllä nähdään muusikko Karin Mäkiranta sekä näyttelijä Marketta Tikkanen. Mäkiranta on rakentanut Ada Aikille, alter-egolleen, oman fyysisen nukkekodin johon esitys tirkistää. Näyttämöllä koettavat huoneet vastaavat kukin yhtä levyllä kuultavaa kappaletta.

Ada kohtaa peilikuvansa ja tutustuu sen avulla syvemmin itseensä. Miltä elämä kodissa ja eri tunnelmia kuvastavissa huoneissa tuntuu? Miltä tuntuu, kun maailma on rajattu näihin huoneisiin ja seiniin? Nukkekotileikin kautta teos tutkii ihmiselämän ääriviivoja ja rajoja.

Esityksen kesto noin 1h

Teos: Karin Mäkiranta, Marketta Tikkanen
Valosuunnittelu: Sofia Palillo
Pukusuunnittelu: Ella Snellman
Musiikki: Karin Mäkiranta
Muusikot: Karin Mäkiranta, Marketta Tikkanen, Saana Pohjonen, Eero Jääskeläinen
Miksaus: Eetu Pylkkänen

Kokeellisen popin tulokas Ada Aik laulaa englanniksi ja liikkuu fantasian ja realismin äärirajoilla. Kotimainen Ada Aik tuottaa elektronista musiikkia, joka kuulostaa perusteellisen inhimilliseltä, mutta samalla koneelliselta. Albumi on kertomus Ada Aikista ja hänen elämästään nukkekodissa. Nukkekodin yhdeksän huonetta symboloivat Adan erilaisia tunnetiloja: neuroottisuutta, masennusta, pelkoa, elämänjanoa ja toivoa. Huoneissa käsitellään hahmon mielenmaisemia fyysisessä muodossa. Ada Aik tekee tinkimättömän kokeilevaa taidetta, jossa yhdistyy tarinallinen visuaalisuus.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.