EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 16.4.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Tuesday Night Hop Live: Acoustic Dixie Six feat. Nina Lindroos: 25th Anniversary Show

Tuesday Night Hop Live: Acoustic Dixie Six feat. Nina Lindroos: 25th Anniversary Show Liput

Tuesday Night Hop Live: Acoustic Dixie Six feat. Nina Lindroos – 25-vuotisjuhlashow!

Vuonna 1999 Helsingissä perustettu Acoustic Dixie Six (AD6) täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Orkesteri on vakiinnuttanut asemansa perinteisen New Orleans jazzin lähettiläänä. AD6 on esiintynyt ahkerasti kotimaassa ja kiertänyt myös kansainvälisillä dixielandfestivaaleilla mm. Saksan Dresdenissä, Unkarissa sekä Puolassa ja Alankomaissa. Bändin juhlavuoden keikkaohjelmaan kuuluvat mm. Brysselin sekä Göteborgin jazzfestivaalit.

Soittajat ovat alusta lähtien pyrkineet soittamaan iloista jazzia perinteisellä kokoonpanolla ja mahdollisimman autenttisesti, jättäen kuitenkin tilaa improvisoinnille ja musisoinnin riemulle. Acoustic Dixie Six ei ole vain iloista Dixieland-jazzia, vaan myös tanssittavaa swing-musiikkia soittava yhtye. Laulusolisti Nina Lindroos ei jätä ketään kylmäksi loistavalla esiintymisellään, energiallaan ja karismaattisella äänellään. Heittäydy kieltolain ja art decon maailmaan stadin viihdyttävimmän ja tanssittavimman swing/dixieyhtyeen siivittämänä!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä ovella.