EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13.12.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Acid Arab (FRA) + Handshaking (LIVE)

Acid Arab (FRA) + Handshaking (LIVE) Liput

Itämaisia soundeja ja vokaaleja elektroniseen musiikkiin yhdistelevä Acid Arab saapuu ensimmäistä kertaa livekeikalle Suomeen. Pariisilaislähtöinen kokoonpano esiintyy uuden albuminsa myötä Ääniwallissa perjantaina 13. joulukuuta.

Pariisilais-dj:den Guido Miniskyn ja Hervé Carvalhon vuonna 2012 perustaman Acid Arabin nimi kertoo olennaisen. Kokoonpanon musiikki on huumaava sekoitus Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan kiehtovia soundimaailmoja sekä teknoa, elektroa ja 303:n värittämää acid housea. Acid Arab ikään kuin loi nimeään kantavan genren Versatile Recordsin julkaisemilla "Acid Arab Collections"-kokoelmillaan (2013 & 2014), jotka sisälsivät collaboita, remixejä ja muiden artistien kappaleita. 

Acid Arabin ensimmäinen oma albumi, "Musique de France", ilmestyi vuonna 2016. Kokoonpanon festivaaleille ja klubeille ympäri Eurooppaa singauttaneelta albumilta löytyvät hitit "La Hafla" (ft. Sofiane Sadi) ja "Gul I'Abi" (ft. A-WA) ovat soineet taajaan myös Suomen klubeilla ja radiokanavilla. Lokakuussa 2019 ilmestyvältä toiselta pitkäsoitolta "Jdid" on saatu jo esimakua singlejen "Malek Ya Zahri" ja "Club DZ" myötä.

Acid Arab nähtiin edellisen kerran Suomessa dj-keikalla vuoden 2013 Turku Modernissa. Ääniwallin keikalla soittaa myös livekokoonpanoon liittynyt algerialainen kosketinsoittaja Kenzi Bourras.

Ääniwallissa illan avaa harvemmin nähtävällä live-setillään helsinkiläinen elektronisen musiikin artisti/tuottaja, muun muassa Töölön Ketterästä tuttu Handshaking.

www.allday.fi

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.