EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 27.10.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Aborted (BEL), Entombed A.D. (SWE) & Baest (DEN)

Aborted (BEL), Entombed A.D. (SWE) & Baest (DEN) Liput

Death metallin suurimpiin nimiin lukeutuvat Aborted ja Entombed A.D. saapuvat Helsinkiin 27.10. osana Hell Over Europe III -kiertuetta.

Belgialainen death metal -suuruus Aborted julkaisi viimeisimmän "TerrorVision" -nimisen albuminsa viime vuoden syyskuussa ja on kiertänyt Eurooppaa aktiivisesti muiden genren suuruuksien kanssa. Yhtye saapuu vihdoin myös Suomeen ja myöskään tämän kiertueosan seura ei petä, kun pääesiintyjän paikan jakaa ruotsalainen death metal -jyrä Entombed A.D.. Death metal -legenda Entombed A.D. tulee keikalle uunituoreen "Bowels Of Earth" -albuminsa kanssa, joka julkaistaan elokuun 30. päivä Century Media Recordsin kautta. Kiertueella mukana nähdään Tanskalainen death metal yhtye Baest.

Sunnuntai 27.10.2019 On The Rocks, Helsinki
ABORTED, ENTOMBED A.D. & BAEST

Liput: 23/25€
OTR-kortilla: 21/23€
Ovet: 18:30

Keikka järjestetään Loose Mind Productionsin ja Doomstar Bookingsin yhteistyönä.

Aborted
Belgialainen death metal -jyrä Aborted on päässyt jo kiitettävään ikään ja maineeseen. Yhtye perustettiin vuonna 1995 ja se on julkaissut jo kymmenen studioalbumia, joista uusin on vuodelta 2018. Suomessa harvakseltaan nähtävä yhtye saapuu vihdoin headliner klubi-keikalle ja luvassa on varmasti vuoden blastein keikka.

Kuuntele yhtyettä täältä

Entombed A.D.
Legendaarisen Entombedin raunioille vuonna 2014 noussut Entombed A.D. saapuu jakamaan pääesiintyjän paikan Abortedin kanssa. Entombed A.D. julkaisi debyyttialbuminsa "Back to the Front" vuonna 2014 ja tänä vuonna julkaistaan yhtyeen seuraaava levy "Bowels Of Earth" elokuun 30. päivä, jota päästään varmasti myös livenä kuulemaan.

Kuuntele yhtyettä täältä

BAEST
Tanskalainen, vanhan koulukunnan death metalia louhiva Baest nähdään illan avausaktina. Viime vuonna Tuskassakin nähty death metallin tulokas on perustettu vuonna 2015 ja kiinnitetty Century Media Recordsille pääesiintyjien tavoin.

Kuuntele yhtyettä täältä

On The Rocks
Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.