EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2. - Su 3.9.2023  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Aboastra - vanhan musiikin festivaali

Aboastra - vanhan musiikin festivaali Liput

Aboastra - vanhan musiikin festivaali Turussa syyskuussa!

LA 2.9.2023 klo 18:00, Betel-kirkko
William and Friends
- 1600-luvun taitteen englantilaista instrumentaalimusiikkia

Hanne Lund ja Katriina Rainio, barokkiviulu, Miika Uuksulainen ja Mikko Multamäki, viola da gamba, Julia Tamminen, urut ja cembalo. Luvassa on konsertillinen varhaista englantilaista 1600-luvun taitteessa sävellettyä instrumentaalimusiikkia. Konsertissa vaihtelevat neliäänisen jousiyhtyeen, soolocembalon sekä jousten ja urkujen luomat erilaiset sointimaailmat. Konsertin säveltäjänimiä ovat AboAstra 2023 -festivaalin teemasäveltäjä William Byrd sekä John Dowland, Orlando Gibbons, Thomas Tomkins, Thomas Lupo, Matthew Locke ja John Jenkins.

Facebook-tapahtuma

LA 2.9.2023 klo 20:30, Amiraalistonkadun makasiinit
Mad Songes and Songes of the Nyghte

Luuttulauluduo Ophelia (Sanna Kola, mezzosopraano ja Tuomas Kourula, luuttu & teorbi) vie kuulijat varjojen ja unen maailmaan konsertissaan "Mad Songes and Songes of the Nyghte". Tarinoiden ja henkilöhahmojen kautta luodataan äärimmäisiäkin tunnetiloja - epätoivon ja jopa hulluuden partaalta rauhaan ja resignaatioon. Amiraalistonkadun vanhan makasiinin rouhea ja tunnelmallinen tila tarjoaa kiehtovat puitteet eläytyä mm. Henry Purcellin ja John Dowlandin mestarillisiin lauluihin.

Facebook-tapahtuma

SU 3.9.2023 klo 14:00, Amiraalistonkadun makasiinit
Bryd one Brere - Britteinsaarten musiikkia keskiajalta

Britteinsaarten valloittava varhainen musiikki herää eloon Suomen Turussa AboAstra-festivaalilla kolmen keskiaikaisen musiikin ekspertin voimin. Laulajat Sanna Kola, Uli Kontu-Korhonen ja Anneliina Rif sekä kiehtovat keskiaikaiset soittimet loihtivat musiikillisen englantilaismaiseman Amiraalistonkadun makasiiniin. Säveltäjänimien joukossa on niin kuninkaallisia kuin kirkonmiehiäkin, ja elämään kietoutuvat niin niityllä kirmaavien eläinten äänet kuin sodan jyly ja pyhäköistä kaikuva veisuu.

Facebook-tapahtuma

SU 3.9.2023 klo 18:00, Betel-kirkko
From Rosy Bowers - Henry Purcellin musiikkitarinoita

Englantilainen barokkisäveltäjä Henry Purcell on ennen kaikkea tunnettu ooppera-, näyttämömusikki- sekä laulutuotannostaan.
"From Rosy Bowers" -konsertti esittelee Purcellin laulu- ja cembaloteoksia. Sopraano Milla Mäkinen ja cembalisti Julia Tamminen vievät yleisön Purcellin musiikkitarinoiden jännittävään maailmaan. Jokainen laulu on tavallaan "mini-ooppera", ne jakautuvat useinkin moniin eri karaktäärin sisältäviin osiin. Laulujen rakenteille on tyypillistä erilaisten kontrastoivien tunnetilojen intensiivinen vaihtelu. Cembalolle Purcell on taas säveltänyt elengantteja tanssisarjoja ja groundeja. Cembalolle Purcell on taas säveltänyt mm. elegantteja tanssisarjoja ja yksittäisiä lyhyitä kappaleita, esim. groundeja.

Facebook-tapahtuma

turunvanhamusiikki.fi/aboastra/


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Turku
Amiraalistonkadun makasiinit
Amiraalistonkatu 8, Turku
Betel-kirkko
Yliopistonkatu 29 A, Turku