EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 3.9.2023  /  Betel-kirkko  /  Turku

Aboastra - vanhan musiikin festivaali
From Rosy Bowers - Henry Purcellin musiikkitarinoita

Aboastra - vanhan musiikin festivaali Liput

SU 3.9.2023 klo 18:00, Betel-kirkko
From Rosy Bowers - Henry Purcellin musiikkitarinoita

Englantilainen barokkisäveltäjä Henry Purcell on ennen kaikkea tunnettu ooppera-, näyttämömusikki- sekä laulutuotannostaan.
"From Rosy Bowers" -konsertti esittelee Purcellin laulu- ja cembaloteoksia. Sopraano Milla Mäkinen ja cembalisti Julia Tamminen vievät yleisön Purcellin musiikkitarinoiden jännittävään maailmaan. Jokainen laulu on tavallaan "mini-ooppera", ne jakautuvat useinkin moniin eri karaktäärin sisältäviin osiin. Laulujen rakenteille on tyypillistä erilaisten kontrastoivien tunnetilojen intensiivinen vaihtelu. Cembalolle Purcell on taas säveltänyt elengantteja tanssisarjoja ja groundeja. Cembalolle Purcell on taas säveltänyt mm. elegantteja tanssisarjoja ja yksittäisiä lyhyitä kappaleita, esim. groundeja.

Facebook-tapahtuma


turunvanhamusiikki.fi/aboastra/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00
Ovet avataan 1 tunti ennen konsertin alkua.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Betel-kirkko
Yliopistonkatu 29 A, Turku