EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.3.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

See You In Hell: Abhorrence, Cadaveric Incubator, Depravement

See You In Hell: Abhorrence, Cadaveric Incubator, Depravement Liput

Helsinkiläisessä Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput. Bändien jälkeen meno jatkuu metallimusiikin parissa Bar Loosen yläkerrassa skeneen vihkiytyneen DJ:n parissa.

Pitkäperjantai 29.3. on kuolometallin juhlaa, jota vietetään uuden ja vanhan koulukunnan voimin. Suomalaisen death metalin pioneereihin lukeutuva Amorphis-kytköksinen ABHORRENCE nauttii kulttimainetta 90-luvun pienjulkaisujensa ansiosta, ja lähes kolmen vuosikymmenen tauon jälkeen levytyskantaan palannut bändi heittää Loosessa ensimmäisen Suomen-keikkansa yli viiteen vuoteen! Multaista ulosantia tarjoilee myös paikkansa kotimaisen ja kansainvälisen kuolometallin kentällä vakiinnuttanut CADAVERIC INCUBATOR, joka maustaa murskaavasti louhivaa döödistään ripauksella reipasta grindia. Uutta verta iltaan tuo väkevästi black/death-osastolla operoiva helsinkiläinen DEPRAVEMENT.

ABHORRENCE
Vieraile Abhorrencen Facebook-sivulla

CADAVERIC INCUBATOR
Vieraile Cadaveric Incubatorin Facebook-sivulla

DEPRAVEMENT
Vieraile Depravementin Bandcamp-sivulla

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 20 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]