EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.3.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Aavikko

Aavikko Liput

Ladataan…

Suomalaisen omaehtoisen elektronisen tanssimusiikin pioneeri Aavikko saapuu Bar Looseen keikalle lauantaina 23. maaliskuuta.

Siilijärvellä vuonna 1995 perustettu yhtye aloitti levytysuransa jo vuonna 1996 julkaistulla Aavikko EP:llä, jonka jälkeen bändi on julkaissut tasaiseen tahtiin useita albumeita ja pienlevyjä aina näihin päiviin asti. Lisäksi yhtye on vuosien aikana soittanut lukuisia konsertteja Suomessa ja ulkomailla. Loistavien keikkojen ja levytystensä lisäksi Aavikko on tunnettu myös useista television viihdeohjelmiin tekemistään tarttuvista tunnusmusiikeista.

Aavikko julkaisee kolmen vuoden levytystauon jälkeen uuden Monopoly -albumin alkuvuodesta 2019. Levyn virallinen julkaisukeikka G Livelabissa (2.3.) myytiin ennakkoon loppuun lähes välittömästi kun liput olivat tulleet myyntiin. Bar Loosen keikka onkin loistava tilaisuus päästä näkemään Aavikko livenä uuden levyn tiimoilta, jos Livelabin liput menivät ohi.

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.