EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.11.2021  /  Olympia  /  Tampere

Aavikko 25 vuotta

Aavikko 25 vuotta Liput

Aavikko 25 vuotta Olympiassa!

***

Olympian tapahtumissa otetaan käyttöön koronapassikäytäntö.

Pirkanmaa on siirtynyt koronapandemian leviämisvaiheeseen ja valtioneuvosto on määrännyt alueelle leviämisvaiheen ravintolarajoitukset. Täten Olympian keikoille otetaan koronapassi käyttöön toistaiseksi välittömästi.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. EU:n koronatodistuksen QR-koodi luetaan ovella keikalle saapumisen yhteydessä, mikä tarkoittaa normaalia pidempää jonotusaikaa ovella. Saavuthan Olympiaan ajoissa, jotta keikka pääsee alkamaan ajallaan.

Koronapassin tarkastuksen yhteydessä tarkastamme myös kävijöiden henkilöllisyyden. Ruuhkien välttämiseksi otathan keikkalippusi, koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esille jo ennen omaa vuoroasi.

Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Tämän lisäksi tapahtumassa ei ole ovimyyntiä, vaan kaikki lipunmyynti tapahtuu Tiketin verkkokaupasta ja toimipisteistä myös tapahtuman aikana. Tällä pyrimme välttämään turhia kontakteja ja sujuvoittamaan saapumista.

Passin käyttöönotto on tässä tilanteessa meille ainoa mahdollisuus järjestää tapahtumia ja täten pitää elävän musiikin tarjontaa yllä Olympiassa sekä mahdollisuus työllistää henkilökuntaamme täysimääräisesti. Toivomme asiakkailta hyvää yhteistyökykyä ja ymmärrystä tässä tilanteessa.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 12.12.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Olympian turvallisuuslauseke

Olympiassa minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä. Näin varmistamme asiakkaillemme turvallisen ja mieluisan keikkakokemuksen.

Olympiassa on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

- Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla palvelupisteillä sekä muissa asiakastiloissa.
- Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
- WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
- Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
- Suosittelemme ennakkolipun ostoa kontaktien minimoimiseksi.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot