EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.6.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Aatuaadolf x STRGGL Collective

Aatuaadolf x STRGGL Collective Liput

Ladataan…

STRGGL-klubi tulee taas! Tällä kertaa lavalle astuu räppäämään kollektiivin omat pojat sekä nuori ja villi Aatuadolf straight outta Harviala. 

Aatuadolf on paikallinen juniori, jonka teokset tunnetaan muunmuassa taitavista sanoituksista. Livemättöjä Aatu on taikonut jo jonkin aikaa ja meininki on todella pirteää! Musaa on tehty vuodesta 2016 ja ulos on puskettu kaikenlaisia visioita EP:stä musiikkivideoihin. Aatun musiikki on mehukas väriläiskä paikallisessa musakartassa. Aatuadolf x STRGGL Collective on kattaus jota ei todellakaan kannata missata!

STRGGL Collective on hämeenlinnalainen artistikollektiivi, joka muodostui kaveriporukan tarpeesta luoda alusta omille musiikki- ja taideprojekteille ja tuoda oma osaaminen yhteen - Tarpeesta valjastaa energia ja suunnata se tiettyyn polttopisteeseen. 

STRGGL kulminoi yhteen nuorten artistien tinkimättömän tyylitajun ja takuutuoreen näkemyksen soundin suhteen. 

Lauantaina Suiston lavalle nousevat Aatun lisäksi myös kollektiivin trap-jaoston kulmakivet RZU, Untamo ja GoodGameAllin, ja mitä aikaisempiin keikkoihin on uskominen, on soossi tälläkin kertaa tulista. STRGGL Collective vastaa myös illan levymusiikeista ja kenties myös visuaaleista!

 

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 23:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 7 €, mikäli jäljellä.