EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.11.2019  /  Kulttuuritalo Martinus  /  Vantaa

Ääretön ikävä - 60-vuotisjuhlakonsertti

Ääretön ikävä - 60-vuotisjuhlakonsertti Liput


Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä karismaattinen Tommi Läntinen on kirjoittanut, esittänyt ja levyttänyt musiikkiaan jo yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Taitelijan 40+60 -juhlavuosi starttaa käyntiin artistin syntymäpäivänä 22. elokuuta., jolloin julkaistaan Tommi Läntisestä kertova kirja Ääretön ikävä - Ura ja elämä. Samana päivänä luvassa on myös kauan kaivattua uutta musiikkia artistilta.

Lokakuussa Tommi Läntinen Band lähtee kiertämään Suomea juhlavuoden keikkojen merkeissä. Ensimmäinen keikkapaikka on, missäpä muuallakaan, kuin artistin synnyinkaupungissa Turussa. Keikkojen yhteydessä Läntinen kertoo musiikin lomassa hittiensä syntymistä ja tarinoista näiden takaa.

Juhlavuosi huipentuu Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen 20 muusikon kanssa yhteistyössä esitettävään Ääretön ikävä - juhlakonserttiin Kulttuuritalo Martinuksessa 30.11.2019. Juhlakonsertin johtaa ja uusista orkesterisovituksista vastaa trumpetisti, kapellimestari Tero Lindberg.

Juhlakonsertissa kuullaan Läntisen suurimmat hitit kuten Via Dolorosa, Kevät ja minä, Villi ja vapaa, Satelliitti, Rööperin kuu ja monta muuta kappaletta.

Liekki palaa!

viihdeorkesteri.fi


Aika: klo 19:00
Ovet 1h ennen esityksen alkua.

Lippuja myös ovella, mikäli jäljellä ennakkomyynnistä.

Kesto 2 h.

Ovet 1h ennen esityksen alkua.