EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.10.2021  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Ääniä Tehtaalta -konsertti

Ääniä Tehtaalta -konsertti Liput

Ääniä Tehtaalta -konsertissa juhlitaan teatterimusiikkia: säveltäjiä, äänisuunnittelijoita ja -taiteilijoita. Ääni on elimellinen osa teatteria, mutta harvoin sille annetaan tilaa kuulua itsenäisenä taideteoksena (toisin kuin elokuvataiteessa, jossa soundtrackit erillisinä julkaisuina ovat olleet olemassa jo pitkään). Ainutlaatuinen konserttikonsepti Ääniä Tehtaalta tuo teatteriesitysten äänitaiteilijat ja -suunnittelijat kuuluviin uudella tavalla!

Kutsutut taiteilijat koostavat suunnittelemastaan musiikista konserttiin oman kokonaisuutensa, joissa saattaa putkahdella myös muita kaikuja kyseisistä esityksistä. Kabareemaisesti rakennettu Ilta johdattaa yleisön maailmasta toiseen, keinuttaa tai heittelee laidasta laitaan. Sarjassaan toinen, ylitsevuotavan positiivisen vastaanoton viime vuonna saanut Ääniä Tehtaalta Konsertti huipentuu yhteiseen improvisoituun äänimatkaan.

Illan juontaa nukketeatteritaiteilija Timo Väntsi ja konsertin koordinoi pitkän linjan teatterisäveltäjä ja muusikko Kari Mäkiranta. Konsertoimassa mm Valtteri Lipasti, Roosa Halme, Kari Mäkiranta, Antti-Juhani Manninen, Laura Naukkarinen.

Ennen illan konserttia eritoten teatterimusiikin ja äänisuunnittelun ammattilaisille suunnattu Ääni taiteessa-paneelikeskustelu. Keskustelun keskiössä on äänen mahdollisuudet taiteessa, äänen ja kuuntelun mahdollistamat läheisyyden ja vierauden ja herkistymisen reitit. Keskustelun vetää esittävän taiteen moniottelija, äänisuunnittelija ja säveltäjä Antti-Juhani Manninen.

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ovet aukeavat 1 h ennen esitystä.

Kesto: n. 4,5 h väliaikoineen

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 30.10.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot