EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.7.2022  /  Valtuustosali  /  Äänekoski

Ääniä Festivaali: Valtuustosalin lauantai - Teemu Viinikainen, Antti Lähdesmäki

Ääniä Festivaali: Valtuustosalin lauantai - Teemu Viinikainen, Antti Lähdesmäki Liput

Ääniä Festivaali - Valtuustosalin lauantai

Suvereenina instrumentalistina ja sielukkaana tulkitsijana tunnettu virtuoosi Teemu Viinikainen on vuosien mittaan soittanut lukuisten huippuyhtyeiden riveissä. Mm. Jukka Perkon, Eero Koivistoisen ja Jukkis Uotilan kokoonpanot ovat tehneet Viinikaisen tunnetuksi jazzyleisön keskuudessa, ja niiden riveissä hän on noussut maailmanluokan kitaristiksi.

Antti Lähdesmäki
on Äänekoskelta kotoisin oleva, nykyään Kööpenhaminassa asuva pianisti ja säveltäjä, joka toimii aktiivisesti Pohjoismaissa erityisesti improvisoidun musiikin ja jazzin kentillä. Perinteiseen tapaan Ääniä-festivaalin jazzohjelman kuraattorinakin toimiva Lähdesmäki soittaa festivaalin aikana myös soolopianokonsertin: tällä kertaa kaupungintalon Valtuustosalissa lauantaina 30.7. pedaten salin Teemu Viinikaiselle

aaniafestivaali.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 15:00
Showtime 15:30

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Valtuustosali
Hallintokatu 4, 44100, Äänekoski