EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.11.2022  /  Ilokivi  /  Jyväskylä

Aamun Kuningatar + Yoki

Aamun Kuningatar + Yoki Liput

Oululaiset popmusiikin sanansaattajat Aamun Kuningatar + Yoki saapuvat keikkailemaan Jyväskylän Ilokivi Venuelle 5.11.2022

Aamun Kuningatar on 2020 perustettu Oululainen yhtye, joka soittaa modernia ja raikasta pop-rockia, jota tehdään tunteella ja tinkimättä. Musiikissa kuuluvat suuret ja voimakkaat tulkinnat, jotka maalaavat kuvia sekä kesän auringosta että myrskyisistä merten rannoista. Lyriikoissa kuuluvat surulliset mutta kauniit tarinat elämästä, kaipauksesta, näyistä ja hengistä. Yhtye nähtiin tuoreimman levynsä "Kuvankaunis Laura Kuja ja Taksimatka Manalaan" julkaisun myötä mm. QStockissa menneenä kesänä.

Laulu - Essi Korpi
Kitara - Roope Valtonen
Koskettimet - Tero Kemppainen
Basso - Ville Valtonen
Rummut - Jani Kenttä

Yoki on suomalainen pop-/rock-yhtye Oulusta, joka perustettiin vuonna 2018. Yhtyeen kappaleet on rakennettu lauluntekijä Elisa Koivupuron tarinoiden ympärille. Bändin dynamiikka yhdistettynä voimakkaaseen tulkintaan vie paatuneimmankin kuuntelijan mukanaan. Yokin vahva ja tunnistettava soundi perustuu Elisa Koivupuron herkkään, mutta voimakkaaseen tulkintaan unohtamatta vahvoja kitaralinjoja. Yhtyeellä on erityinen kyky muuntautua tekstin ja tarinan edellyttämään maisemaan säilyttäen samalla oman vahvan tunnistettavan sointinsa. Yoki on yksi lupaavimmista valtavirran yhtyeistä Pohjois-Suomesta.

Laulu - Elisa Koivupuro
Kitara - Jukka Vihermaa
Kitara - Matti Parkkonen
Basso - Tommi Södö
Koskettimet - Laura Ronimus
Rummut - Mikko Arvola

www.ilokivi.fi/venue/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00


Nettisivuilta vain suoria ostoja, puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 5.11.2022 21:00.