EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.10.2023  /  Ä-klubi  /  Ähtäri

Ä-live: Vanhaa Roinaa

Ä-live: Vanhaa Roinaa Liput

Vanhaa Roinaa tulee Suomen aakkosten loppupäästä – Ähtäristä ja Äänekoskelta – mutta musa ei ole aakkosten loppupäästä, vaan päinvastoin.

Vanhaa Roinaa on soitellut pari sataa vuotta, jos jäsenten soittokokemus lasketaan yhteen. Blues on homman nimi, tosin monilla mausteilla sotkettuna. Nykyinen kokoonpano on ollut yhdessä seitsemisen vuotta. Tuleva levy ”Kiivasta elämää” on orkesterin toinen.

Ensimmäinen pitkäsoitto ”Miten syvälle uskallat sukeltaa” ilmestyi vuonna 2015. Vanhassa Roinassa soittavat kitaroita Taisto Viikeri ja Esa Haapajoki, bassoa Risto Keteli sekä rumpuja Antti Niemi. Laulut hoitelee Matti Tuononen, joka vastaa bändin sanoituksista ja pääosin sävellyksistä. Tuononen toimi toistakymmentä vuotta muun muassa Topi Sorsakosken hovisanoittajana nykyään hänet tunnetaan myös Äänekosken kaupunginjohtajana.

Facebook-tapahtuma

www.hotellimesikammen.fi/a-klubi

www.facebook.com/aeklubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00


Myynti loppuu 14.10.2023 21:00.