EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7.7. - To 5.8.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

Suvilahden kesäteatteri: A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM

Suvilahden kesäteatteri: A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM Liput

A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM on kesäteatterin konseptilla leikittelevä tanssiteos, joka rakentuu Pimeä Hedelmä rap-yhtyeen ja illan vierailijoiden materiaalin ympärille. Tanssitaiteilijat Kaisa Nieminen ja Vanessa Virta ovat perustaneet Pimeä Hedelmä -yhtyeen yhdessä tuottaja Olli Tiikkaisen kanssa vuonna 2018. A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM -teoksessa Niemisen ja Virran taiteelliset praktiikat tanssin ja musiikin parissa kohtaavat rinnakkaisina ilmaisumuotoina luoden poreleivaa uutta koreografiaa.

Amanda & Lydia on vuonna 2015 perustettu helsinkiläinen queer-performanssitaideduo, joka yhdistelee taiteessaan Voguingia, Burleskia ja Drag-taidetta. Amanda & Lydia on esiintynyt suurimmilla suomalaisilla musiikkifestivaaleilla, klubi- ja yritystapahtumissa, televisiotuotannoissa sekä nimekkäiden artistien musiikkivideoissa (mm. Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Krista Siegfrids).Syksyllä 2020 Taideyliopiston ylioppilaskunta myönsi Akateemisen kaunotaiteen palkinnon Amandalle ja Lydialle osana Gorgeous House of Gucci Finland -kollektiivia.
Amanda & Lydia tunnetaan seksikkyyttä, dramatiikka ja valovoimaisuutta tihkuvista esityksistään, joita he takuulla tarjoilevat myös Stage - Suvilahden kesäteatterissa.

Esiintyjät: Kaisa Nieminen, Vanessa Virta, Olli Tiikkainen, Amanda & Lydia

llta toteutetaan yhteistyössä Tanssin talon kanssa.

cirko.fi


Ikäraja: K-18

Ovet avataan tunti ennen esitystä.
Esityksen kesto n. 2 h sis. väliajan.