EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–fre 9–19, lör-sön 11–19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

On 7.7. - To 5.8.2021  /  Södervik  /  Helsingfors

Suvilahden kesäteatteri: A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM

Suvilahden kesäteatteri: A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM Biljetter

cirko.fi


Åldersgräns: 18+

A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT'S DREAM

A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM är ett dansverk som leker med sommarteaterns koncept och bygger på material från kvällens gäster och rap-gruppen Pimeä Hedelmä. Danskonstnärerna Kaisa Nieminen och Vanessa Virta har tillsammans med producenten Olli Tiikkainen grundat Pimeä Hedelmä år 2018. I verket A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM möts Nieminens och Virtas konstnärliga dans- och musikpraktiker som parallella uttrycksformer och skapar tillsammans en ny koreografi.

Som kvällens gästande duo ses queer-performanceduon Amanda & Lydia som grundades år 2015 i Helsingfors och som i sin konst förenar vogue, burlesk och drag.

Amanda & Lydia har uppträtt på dom största finska musikfestivalerna, på klubbar, företagsevenemang och i TV-produktioner, samt på kända artisters musikvideor (bl.a. Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Krista Siegfrieds). På hösten 2020 beviljade Konstuniversitetets studentkår det Akademiska skönkonstpriset till duon som en del av Gorgeous House of Gucci Finland-kollektivet. Amanda & Lydia är kända för sina shower som dryper av sexighet, dramatik och utstrålning - som de definitivt också bjuder på i Stage - Söderviks sommarteater.

Genom att köpa en biljett till evenemanget, binder sig kunden att visa ett giltigt Coronaintyg, ifall myndigheterna, organisatören eller annan part det kräver som förutsättning för att delta i evenemanget. Se mer om våra leveransvillkor: https://www.tiketti.fi/sv/info/leveransvillkor