EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.12.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

A.A. Williams (UK) + special guest Karin Park (NOR)

A.A. Williams (UK) + special guest Karin Park (NOR) Liput

BRITTILÄINEN A.A. WILLIAMS SAAPUU SUOMEEN

Kovassa nosteessa oleva brittiläinen laulaja-lauluntekijä A.A. Williams esiintyy Helsingin Kuudes Linja -klubilla torstaina 8. joulukuuta. Illan erikoisvieraana nähdään norjalainen Karin Park.

Lontoosta ponnistavan Williamsin debyyttialbumi, vuonna 2020 julkaistu ”Forever Blue”, hurmasi niin kuulijat kuin kriitikotkin synkän folkmusiikin, post-rockin, dream popin ja klassisen musiikin sekoituksellaan ja arvioissa Williamsia verrattiin mm. PJ Harveyn ja Chelsea Wolfen kaltaisiin hengenheimolaisiin. Williamsin toinen pitkäsoitto ”As The Moon Rests” ilmestyy debyytin tapaan maineikkaalla Bella Union-levymerkillä (mm. Father John Misty, Laura Veirs, John Grant) lokakuun alussa ja horisontissa siintävät niin yhteiskiertue japanilaisen MONO-yhtyeen kanssa, konsertti Lontoon Queen Elizabeth Hallissa sekä tietysti ensimmäinen kattavampi Euroopan-kiertue.

Illan erikoisvieraana nähdään pitkänlinjan norjalainen muusikko, tuottaja ja säveltäjä Karin Park. Parkin viimeisin sooloalbumi "Church of Imagination", ilmestyi 2020 ja kesällä 2021 Park ja dark ambient-legenda Lustmord julkaisivat yhteisalbumin ”ALTER”. Genrerajoja väistelevä Park tunnetaan lisäksi myös noiserock-yhtye Årabrotin riveistä.

A.A. Williams:
Facebook
| Instagram

Karin Park:

Facebook | Instagram

Kuudes Linja
Fullsteam

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus