EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 17. - Pe 18.5.2018  /  Zodiak - Uuden tanssin keskus, Zodiak Stage, V-ovi, Kaapelitehdas  /  Helsinki

Z-Nuoret: Ehdotuksia utopiasta

Z-Nuoret: Ehdotuksia utopiasta Liput
Takaisin

Ladataan…

aika ei kulu se vaan liikkuu.
siellä on lunta. on paljon kukkia
on niin paljon puhdasta vettä että kaikilla on mahdollisuus juoda hyvää teetä.
istutaan puistoissa
elettäisiin omia tarinoita
syödään yhdessä.

Ehdotuksia utopiasta -teoksen lähtökohtana ovat olleet kysymykset. Minkälaisessa maailmassa haluamme tulevaisuudessa elää? Milloin tulevaisuus alkaa? Miten unelmat ja utopiat tulevaisuudesta voivat muuntua tanssiksi ja esitykseksi?

Työryhmä on lähestynyt kysymyksiä kehollisuuden, keskusteluiden, kirjoittamisen, nyyttäreiden ja unelmointisessioiden kautta. Kevään 2018 aikana työryhmä ehdottaa ja kokeilee erilaisia tapoja rakentaa kollektiivinen utopia. Esitys syntyy näiden ehdotusten ja utopian harjoittelemisen pohjalta.

Z-Nuoret on Zodiakissa kevään 2018 ajan toimiva nuorisoryhmä. Sen muodostavat joukko 16-22-vuotiaita nuoria, jotka valittiin mukaan projektiin avoimen haun kautta. Ryhmän harjoitusjakso on alkanut tammikuun lopussa ja jatkuu toukokuun esityksiin saakka. Harjoitusten ja teosprosessin lisäksi Z-Nuoret ryhmä käy katsomassa Zodiakin ohjelmistossa olevia teoksia.

Z-Nuoret ryhmän ohjauksesta vastaavat helsinkiläiset tanssitaiteilijat Elsa Heikkilä ja Anni Puuperä. Teoksen äänisuunnittelun toteuttaa joensuulainen äänitaiteilija Tatu Vanhatalo. Tekijöitä kiinnostaa ryhmälähtöisen teosprosessin tutkiminen ja dialogisuuden mahdollisuudet taiteellisessa prosessissa.

Z-Nuoret on Anni Puuperän opinnäytetyöprojekti osana hänen opintojaan Turun taideakatemian Soveltavan taiteen maisteriopinnoissa. Z-Nuoret-projekti on osa Elsa Heikkilän Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Tanssinopettajan maisteriohjelman opetusharjoittelua. Tatu Vanhatalo tekee projektin äänisuunnittelun osana Riverian äänituotannon koulutusohjelmaa.

 


17.05. klo 19:00 (ensi-ilta)
18.05. klo 19:00

Koollekutsuja: Anni Puuperä
Koreografia: Anni Puuperä & Elsa Heikkilä, yhteistyössä esiintyjien kanssa
Esiintyjät: Inga-Stina Heikkinen, Sakke Turner, Anna Patama, Juuli Lappalainen,
Matti Palviainen, Sointu Saraste, Noora Kilponen, Tiia Tikkala, Freddie Sukura, Leda Vesmanen, Marion Mansaray, Oona Pennanen, Taru Rutanen, Anni Koivusalo, Rauna Lilja, Arinna Tsinjonnaja
Ohjaus: Anni Puuperä & Elsa Heikkilä
Äänisuunnittelu: Tatu Vanhatalo
Tuotanto: Zodiak - Uuden tanssin keskus, Anni Puuperä
Kuva: Anna-Liisa Parkkinen

Liput: 11,50/6,50 €

Kuva: Anna Liisa Parkkinen