EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 21.8.2018  /  Finlandia-talo  /  Helsinki

Your Business Tomorrow

Your Business Tomorrow Liput
Takaisin

Ladataan…

YOUR BUSINESS TOMORROW

Miten yritysten tulisi varautua huomiseen? Yksi maailman tunnetuimmista ja räväkimmistä bisnesmiehistä, multimiljardööri Mark Cuban, kertoo 21.8.2018 Finlandia talossa, mikä on yrittämisessä ja sijoittamisessa tärkeää. Yritys-, media- ja digialan amerikkalainen jättiläinen on tunnettu vahvoista kannanotoistaan ja Shark Tank (Leijonan Luola) -ohjelmasta. NBA-joukkue Dallas Mavericksin omistajana toimivaa Cubania on povattu erittäin varteenotettavaksi seuraavaksi USA:n presidenttiehdokkaaksi.

Seminaarin toisena vahvistuneena puhujana on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista mediavaikuttajista, News Corp -toimitusjohtaja Robert Thomson. Aiemmin mm. Wall Street Journalin ja The Timesin päätoimittajana toiminut Thomson on Rupert Murdochin imperiumin johtajana tehnyt vakuuttavaa jälkeä erityisesti online-median puolella. Thomson kertoo Suomessa, miten viestintä ja media tulee jatkossa muotoutumaan, ja mitä yritysten tulisi huomioida sosiaalisen median ja hakukonejättien suhteen.

Tilaisuuden kolmas puhuja vahvistetaan myöhemmin.


Aika: klo 12:00-17:00

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Myynti loppuu 21.8.2018 12:00.